Lipunmyynti verkossa alkaa 2.7. klo 18, oletko valmis?

Traconin verkkolipunmyynti alkaa lauantaina 2.7. klo 18.00. Tässä muutamia asioita, mitä on hyvä muistaa lippuja ostaessa!

Lippukauppaan tästä

Tapahtuma myydään loppuun. Tapahtumamme liput myydään loppuun keskimäärin vuorokauden sisällä verkkokaupan aukeamisesta, joten kannattaa ajoissa varautua olemaan lippukaupan äärellä. Jos et itse pääse ostamaan lippuja, voit kysyä vaikkapa kaveria tai sukulaista ostamaan lipun puolestasi. Verkosta ostetut liput toimitetaan ainoastaan sähköpostitse. Lippuja ei myydä ovelta!

Edustusmyyntiä Ropeconissa. Pieni erä viikonloppurannekkeita myydään edustuspöydältämme vielä Ropeconissa, Helsingin Messukeskuksessa pe-su 29.-31.7.2022. Ropeconissa myydään vain viikonloppurannekkeita hintaan 32€/kpl, max 10kpl / ostaja. Huomioithan, että Ropeconin lipunmyynnissä ei ole mahdollisuutta käteismaksuun. Ropecon on itsessään pääsymaksullinen tapahtuma. Lisätietoa Ropeconin lipunmyynnistä julkaisemme vielä lähempänä tapahtumaa.

Lattiamajoitusta tarjolla. Lippujen kanssa samaan aikaan tulevat verkkokauppaan myyntiin Traconin lattiamajoituspaikat. Tracon järjestää kävijöilleen edullista lattiamajoitusta Tampereen kansainvälisellä koululla. Majoituspaikan hinta on 10€ / hlö / yö. Majoitusta järjestetään perjantain ja lauantain väliselle yölle ja lauantain ja sunnuntain väliselle yölle. Koulumajoitus on edullinen ja turvallinen tapa yöpyä coniviikonloppuna. Majoituspaikan ostosta ei tule sähköpostiin vahvistusviestiä. Lue lisää Majoitus-sivulta.

K18-iltabileiden liput tulevat myyntiin lipunmyynnin yhteydessä. K18-iltabileet ovat pääsymaksulliset. Lipun hinta on tänä vuonna 15 €. Hinta sisältää narikan käytön illan aikana. Tiedotamme iltabileistä tarkemmin lähiakoina.

Vinkit ennen lippujen ostoa

 • Ota selvää, minkä lipun haluat ostaa. Ohjelmakartta ohjelmakuvauksineen auttaa valitsemisessa. Lippujen hinnat alla.
   
 • Yhdellä kertaa voi ostaa korkeintaan 10 kpl lippuja.
   
 • Majoituspaikan voi ostaa heti lipun ostamisen yhteydessä tai myös myöhemmin. Lattiamajoitus on tarkoitettu ainoastaan Traconin kävijöille. Majoituspaikan ostosta ei tule erikseen vahvistusviestiä. Ongelmatapauksissa ota yhteys sähköpostitse liput@tracon.fi
   
 • Liput ja majoituspaikat myydään nettikaupassamme Kompassissa, luethan lippukaupan käyttöehdot ja rekisteriselosteen
   
 • Huomaathan, että lippuja ja majoituksia voi maksaa verkkokaupassa suomalaisella pankkitilillä ja luottokortilla (Visa, Visa Electron ja MasterCard). Jos sinulla on vain ulkomainen pankkitili ja haluat ostaa lippuja, ota yhteys lipunmyyntiimme liput@tracon.fi - sinä aikana kun lippuja vielä myydään. Loppuunmyynnin jälkeen tämä ei ole enää mahdollista.
   
 • TÄRKEÄÄ: Muista lippujen ostamisen jälkeen palata lippukauppaan, eli älä sulje selainta tai välilehteä saman tien maksettuasi! Sivu ilmoittaa kun lippukauppaan voi palata. Tämä siksi, että liput eivät rekisteröidy maksetuiksi eivätkä siten saavu perille, jollei maksamisen lopuksi palaa lippukauppaan.
   
 • Lippujen vastaanottamiseen suosittelemme käyttämään sähköpostia, joka EI ole Microsoftin tarjoama, sillä näihin osoitteisiin liput eivät välttämättä saavu perille Microsoftin palveluiden yhteensopivuusongelmien vuoksi. Esimerkiksi Gmail toimii erinomaisesti. 
   
 • Alle 10-vuotias lapsi pääsee tapahtumaan maksutta maksavan aikuisen seurassa. Kyseinen aikuinen katsotaan tällöin lapsen huoltajaksi, eli on vastuussa lapsesta tapahtumassa. Lisätietoa poikkeuksista sisäänpääsyssä Liput-sivulla.
   
 • Kysyttävää lipuista? Ota yhteys lipunmyyntiimme sähköpostitse: liput (ät) tracon.fi
   

Lipputyypit verkkokaupassa

Kaikkiin lippuihin sisältyy sisäänpääsy tapahtumaan lippuun kuuluvana aikana, narikkapalvelut, ohjelmat ja muut aktiviteetit, sekä oikeus Traconin koulumajoituksen ja K18-iltabileiden lipun ostoon sekä näihin kuljettavan conibussin käyttöön.

Viikonloppu pe-su 32€
- Voimassa koko tapahtuman ajan perjantaista sunnuntaihin. Toimitetaan sähköpostitse PDF-tiedostona.

Perjantai 15€
Voimassa perjantaina tapahtuman aukiolon ajan. Toimitetaan sähköpostitse PDF-tiedostona.

Lauantai 25€
- Voimassa lauantaina tapahtuman aukiolon ajan. Toimitetaan sähköpostitse PDF-tiedostona.

Sunnuntai 20€
- Voimassa sunnuntaina tapahtuman aukiolon ajan. Toimitetaan sähköpostitse PDF-tiedostona.