Taidekuja

Taidekuja

Traconin taidekujalla kuvataiteen ja kädentaitojen harrastajat esittelevät ja myyvät töitään. Kujalta voit löytää fanitaidetta ja originaaleja taidonnäytteitä useilta eri taitelijoilta tapahtumaviikonloppuna. Huomioithan, että useimmat myyjät voivat ottaa vastaan vain käteistä. Osa taiteilijoista on kujalla vain yhtenä päivänä, joten kujalla kannattaa pyörähtää kaikkina päivinä!

 

Taidekujan aukioloajat

Perjantai: 16 - 20
Lauantai 10 - 19
Sunnuntai 10 - 17

 

Kujakartta

Julkaisemme esittelyt kujalaisista lähempänä tapahtumaa.

Kujapöytä 80 - koko 80 cm x 180 cm - pöydät 1-4, 25-34

Kujapöytä 75 - koko 75 cm x 125 cm - pöydät 13-24 ja 35-47

Kujapöytä 50 - koko 50 cm x 150 cm - pöydät 5-14

Taidekujaa koskevat kysymykset ja yhteydenotot voi lähettää osoitteeseen: taidekuja [at] tracon.fi

 

Suodata taiteilijoita: Kaikki Perjantai Lauantai Sunnuntai

Pöytä Päivä Kuva Nimi ja kuvaus
1. Perjantai, lauantai, sunnuntai

maron_art

Pöydältäni löytyy fanitaidetta eri animeista, leffoista ja peleistä printteinä, sekä muuta pientä kivaa. Teen tilaustöitä paikan päällä, ja minuun voi olla yhteydessä ennen tapahtumaakin. Tervetuloa!

2. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Anni K. Comics

Anni K. tässä terve! Piirrän kahta nettisarjista, Transfusionsia ja The Witch Dooria. Pöydästäni löytyy mm. sarjakuvia, printtejä ja kortteja sekä paljon tarroja!

3. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Sysirauta

Moi olen Sysi, piirrän perinteisellä medialla asioita, joissa on paljon mustaa, intensiivisiä värejä ja geometriaa.
Aiheet ovat pitkälti fantasiaotuksia, hiukan surrealistiakin sellaisia, sekä vastapainoksi sympaattisia lintuja, marsuja ja kissoja noin esimerkiksi.
Pöydältä löytyy printtejä, postikortteja, tarroja, magneetteja ja pinssejä.

4. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Mustekukka

Myyn pöydälläni perinteisellä japanilaisella tsumami zaiku - tekniikalla valmistettuista kukista tehtyjä koristeita. Valmiista tuotteista löytyy mm. erilaisia hiuskoruja, joista löytyy kiinnitykseltään sopivia koristeita niin pitkiin kuin lyhyempiinkin hiuksiin. Pöydältä löytyy myös erilaisia kukista tehtyjä koruja, kuten korvakoruja, sekä avaimenperiä ja laukkuihin kiinnitettäviä koristeitä.

5. Perjantai, lauantai

nuuhku

Olen fantasiasta ja kauhusta inspiroitunut kuvittaja. Pöytäpuoliskollani myyn printtejä ja tarroja, niin originaalia kuin fanitaidetta.

5. Sunnuntai

Saida

Moikka! Olen Saida, piirtelijä saaristosta. Pöydältäni löytyy sekalaisesti sekä fanarttia että originaalia tuotosta. Tuotevalikoimassa on mm. tarroja, printtejä, charmeja ja pinssejä

5. Perjantai, lauantai

Valaion

Olen tyypillisesti fantasia-aiheisiin keskittynyt kuvittaja. Kujapöydälläni on printtejä ja tarroja, originaaleista fanitaiteeseen. Jälkimmäisten aiheina on esimerkiksi The Witcher 3 ja Final Fantasy XIV. Tervetuloa vilkaisemaan!

6. Sunnuntai

Kauhtua

Olen taiteen harrastaja ja moni-osaava artesaani. Tuotevalikoimastani löytyy lähinnä FFXIV aiheista fani tuotantoa printtien, charmien ja ompelutöiden muodossa. Tervetuloa ihmettelemään ja moikkaamaan!

6. Perjantai, lauantai

Merit (iia meri ja jiromeri)

Graafikko ja game design-opiskelija, jotka tarjoavat originaali- ja fanitaidetta printtien, tarrojen ja muun kivan taiteen muodossa. Aiheet vaihtelevat söpöistä eläimistä pahoihin poikiin, joten valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin.

7. Perjantai, lauantai

Procyone

Heips! Olen Procyone, pöytäroolipeleihin ja kaikkeen muuhun fantasia-aiheiseen hurahtanut taiteilija Lahdesta. Omalta osuudeltani pöytäämme löytyy esimerkiksi pride-aiheisia tarroja, fanarttia sarjoista Critical Role, What We Do In The Shadows ja Our Flag Means Death sekä fantasia-teemaista taidetta omista D&D hahmoista!

7. Perjantai, lauantai

salty__alien

Olen 22-vuotias digitaalinen taiteilija ja ensimmäisen vuoden koruartesaaniopiskelija Tampereelta. Harrastuksina piirtämisen ohella DnD, kaikenlaiset sarjat, sekä muut käsityöt. Valikoimastani löytyy mm. printtejä, tarroja, pride-kamaa, sekä muutama koru!

7. Perjantai, lauantai

SurpriseImBored

Moi! Olen tamperelainen kuvittajanalku ja artesaaniopiskelija. Omalta pöytäviipaleltaani löytyy originaalin artin sekä Dungeons & Dragonsin ja Critical Rolen innoittamia tuotteita muun muassa printtejä ja tarroja. Tulkaa ihmeessä käväisemään!

7. Sunnuntai

Velhox

Innokas Tracon-ensikertalainen esittäytyy! Värikkäästä valikoimastani tulet löytämään fanitaidetta eri anime-, animaatio-, roolipeli- ja videopelisarjoista. Myyn muun muassa taideprinttejä, pinssejä ja vinyylitarroja tutuista hahmoista. ᕙ(`▿´)ᕗ

8. Perjantai, lauantai

kicksledge

Pöydältäni löytyy fanitaidetta sekä originaaleja hahmoja ja töitä. Tervetuloa katselemaan!

8. Sunnuntai

Tenkain

Moi! Toimitan pöydälläni manga- ja peliaiheista fanitavaraa. Spotlightissa on League of Legends, Monster Hunter, Arknights ja Chainsaw Man. Saa tulla sanomaan moikka!

9. Perjantai, lauantai

Carmeval

Moikka! Oon Helsinkiläinen peliartisti ja mun puolelt pöytää löytyy pääosin fanitaide-tuotteita. Edustettuna mm. Genshin Impact, Hades, Dislyte ja Demon Slayer. Tuu ihmees kurkkaa ja moikkaa!c:

9. Perjantai, lauantai

Taruto

Heii, piirtelen fanartiia ja omia lemppareita. Animee, otomee ja manhwaa. Tervetuloa tsekkaa ja moikkaa :>

10. Sunnuntai

Hallanvalo

Heipä hei! Olen Hallanvalo, Oululainen kuvataiteilija ja söpöjen sammakoiden ystävä! Pöydästäni löytää laajasti originaalia arttia korvisten, avainnauhojen, charmien, tarrojen yms muodossa, sekä pieniä määriä myös fanarttia. Olen instagramissa aktiivinen, ja sieltä näkee hyvin millaisia tuotteita pöydältäni löytyy. Olen kujalla sunnuntaina, nähdään silloin!

10. Perjantai, lauantai

Visual Meri

Visual Meri on Marika Merin luoma pienyritys joka tarjoaa käsin kuvitetuista tuotteista koostuvan sympaattisen tuotemalliston. Valikoimasta löydät erilaisia ovitarroja, postikortteja, pinssejä, heijastimia ja muita upeita paperituotteita jotka on luotu rakkaudesta suloisiin eläimiin sekä luontoon.

11. Sunnuntai

FeelingJellyArts

Sytytkö animen sankaritarinoista? Fanitaidetta kaikista suosikkisarjoista, mm. My Hero Academia, Demon Slayer, Tokyo Revengers, Jujutsu Kaisen ja Haikyuu. Pöydältäni löytyvät perinteiset taidekujatuotteet, pinssit ja charmit, mutta myös erikoisempia juttuja, kuten tyynyjä, kasseja ja penaaleita.

11. Perjantai, lauantai

Gomis

Hei! Olen Gomis, keskipohjanmaalähtöinen ja sittemmin tamperelaistunut kuvataiteilija ja sarjakuvapiirtäjä! Piirtelen outoja otuksia, hassuja hirviöitä ja jänniä juttuja. Pöydältäni löytyy printtejä, tarroja, vaneripinssejä, kangasmerkkejä, pienlehtiä sun muuta. Sarjakuvieni aiheet pyörivät usein fantasia- ja sci-fi-maailmoissa sekä sateenkaariteemoissa. Tule moikkaamaan!

12. Perjantai, lauantai

Elkkuvelkku

Omalta osuudeltani jaettua pöytää löydät erilaisia pehmoja, jotka ottavat inspiraationsa animesta, peleistä, elokuvista, ja muusta mediasta. Myynnissä on myös muutamia originaaleja pehmoja, sekä tassuavaimenperiä erilaisissa kokoluokissa.

12. Perjantai, lauantai

Kuuomena

Teen villasta miniatyyritaidetta ja pöydännurkastani saatat löytää yllättäviäkin hahmoja peleistä, kirjoista, elokuvista tai vaikka animesarjoista. Huovutustyö on hidasta, mutta jos ikuisuusprojektien hinnat hirvittää, olet silti tervetullut katselemaan tai hakemaan inspiraatiota omiin töihin!

12. Sunnuntai

Mica's Deco

Moikka! Pöydältäni löydät käsintehtyjä hartsikoruja,- avaimenperiä, ja kodinkoristeita! Koruissa esiintyy muun muassa kolmisilmäisiä kissoja ja eläinten kalloja, kun taas avaimenperistä löytyy enemmän pirtsakampia ja syötävänsöpöjä värejä! Tervetuloa!

13. Sunnuntai

JKmiddlehouse

Janika Keskitalo tai nimimerkiltään JKmiddlehouse, on taiteilija ja striimaaja Tampereelta. Pöydältä löytää taideprinttejä, asusteita, tarroja, sarjakuvia ja omakustanteisia kirjoja. Taiteessa tapaa sekä originaalia taidetta, että fanitaidetta. Paikan päällä voi myös tilata pieniä tussitöitä.

13. Perjantai, lauantai

kerberys

Kerberys alias Milo Topra kujailee Traconissa ensimmäistä kertaa! Pöytäpuoliskoltani löydät mm. niin synkät kuin söpötkin printit, säänkestävät vinyylitarrat ja valikoiman akryylisiä avaimenperiä. Tule tutustumaan!

13. Perjantai, lauantai

Leorppa

Mut tunnetaan Taival sun luo -nimisen nettisarjakuvan tekijänä. Teen myös paljon fanitaidetta, figuureja, muraaleja ja originaalitöitä. Traconissa tulen myymään kawaii/alternative/pastel goth -tyylisiä custom pehmoleluja. Teen myös pieniä ja söpöjä figuureja, charmeja, sekä originaali- ja fanart-printtejä.

14. Perjantai, sunnuntai

lucinfernos

Olen 20-vuotias anime- ja peli-intoilija ja pelisuunnittelun opiskelija Tampereelta. Erikoistun etenkin animetyylisten teosten tuottamiseen, mutta pöydältä löytyy kirjo erilaisia tyylejä viimeisten muutamien vuosien varrelta. Printtivalikoima koostuu lähinnä fanitöistä mm. Genshin Impactista, rytmipeleistä, Vocaloideista ja VTubettajista. Tämän lisäksi kokoelmasta löytyy tarroja, pinssejä ja ensimmäistä kertaa myyntiin tulevia avaimenperä-charmeja!

14. Lauantai

ToKtopus

Moi! Olen Toktopus tai lyhyemmin TK. Pöydältäni löytää fanarttia ja originaalia taidetta esim. printteinä ja tarroina. Fanarttia on eri sarjoista, peleistä ja musikaaleista. Tervetuloa moikkaamaan :)

15. Lauantai, sunnuntai

Laisanen

Olen hahmosuunnittelija ja konseptiartisti Helsingistä. Olen työskennellyt vaihtelevasti mobiilipelien ja animaation parissa vuodesta 2012. Myyn postikortteja, joiden aihe vaihtelee tavallisista eläimistä erikoisiin otuksiin. Hanki lahjaksi ystävälle tai omalle työpöydälle koristeeksi!

16. Sunnuntai

GeistVIRUS

Kymenlaaksolainen keskiyön taiteilija saapuu jälleen Traconiin! Valikoimastani löytyy paljon aasialaisesta kulttuurista, mystisestä unimaailmasta ja okkultismista vaikutteita saaneita taideprinttejä, tarroja, pinssejä ja paljon muuta kivaa kotiin vietäväksi. Myös fanitaide tuotteita on tarjolla erilaisista pelisarjoista kuten Õkami, Spyro the Dragon, Dungeons & Dragons ja Warframe. Tervetuloa eksymään mystiikkaa täynnä olevan pöytäni luokse!

16. Perjantai, lauantai

Kevin Kupari

Pöydältä löytyy kaikenlaista synkkää ja alternative henkistä, satunnaisesti komeilla miehillä höystettynä. Painopiste on tällä kertaa omassa taiteessa, mutta fanarttiakin löytyy vuosien varrelta. Valikoimassa on mm. printtejä, tarroja, pinssejä ja zine.
Työt on todennäköisesti suoraan joko haaveunista tai painajaisista, tule vilkaisemaan kummasta on sinun kohdallasi kyse.

17. Sunnuntai

Carusti

Hei! Pöydältäni löytyy fanitaidetta videopeleistä ja animesta/mangasta sekä original arttia fantasia ja pöytäroolipeli teemalla. Myyn työni printtien, tarrojen ja charmien muodossa.

17. Perjantai, lauantai

helmi

Hei olen duunari ja digitaalinen taiteilija Tampereelta! Taiteeni vaihtelee kirkkaista väreistä ja söpöistä otuksista vähän hurjempiinkin monstereihin. Aiheina toimivat ihan omat keksinnöt, mutta mukaan mahtuu myös fanitaidetta esimerkiksi Animal Crossingista, Okamista ja kaikille tutusta Godzillasta. Tarjolla kujalla mm. perinteisiä printtejä, tarroja ja avaimenperiä moneen makuun joten tule toki kurkkaamaan pöytää ja sen pitäjiä!

17. Perjantai, lauantai

iip

Kaikensorttisia käsitöitä askarteleva piipertäjä Tampereelta moi! Tarjonnastani löytyy traditionaalisella medialla tehtyjä uniikkeja töitä joista on teetetty muun muassa charmeja, magneetteja, vinyylitarroja ja tarra-arkkeja. Jos samaistut elämän kriisejä läpikäyviin lintuihin, laamat ovat lähellä sydäntäsi tai sinulla ei voi koskaan olla liikaa queer-teemaisia tarroja tule moikkaamaan!

18. Perjantai, lauantai

Auraboo

Teen sarjakuvia ja originaalitaidetta perinteisesti musteella ja vesiväreillä. Valikoimistani löytyy sarjakuvia, pari taidekirjaa kuvituksistani, postikortteja, monenkokoisia printtejä ja tarroja ja tarra-arkkeja, aiheina mm. haltijat, demonit, keijut, velhot ja muut fantasiateemat.

18. Sunnuntai

Reshi

Pöydältäni löydät paljon söpöjä, kimaltavia ja värikkäitä fanart sekä originaalituotteita! Jos erityisesti kiinnostaa Tokyo Revengers, toivon että tulet juttelemaan!
Tervetuloa katselemaan ja ostelemaan, toivotan kaikille oikein mukavaa Traconia! ( ´ ▽ ` )

18. Perjantai, lauantai

Sadyna

Teen värikästä digitaalista taidetta demoni- ja monsteritytöistä, fanitaiteessa aiheina mm. K/DA ja monenlaiset Bulbasaurit. Valikoimistani löytyy runsaasti tarroja, erikokoisia printtejä, akryylicharmeja ja mukinalusia.

19. Perjantai, lauantai, sunnuntai

qpeura

Hei! Olen freelancer taiteilija ja graafisen suunnittelun opiskelija Rovaniemeltä. Taidekujalla myyn esimerkiksi printtejä, charmeja, tarroja, washi teippejä, avainnauhoja sekä mahdollisesti akryyli standeja. Originaalin taiteen lisäksi pöydältäni edustettuna sarjoista ja peleistä löytyy esimerkiksi Genshin Impact, Final Fantasy 14, Kingdom hearts, Jojo's bizarre adventure, ja muuta! Tarjoan myös kiinnostuneille mahdollisesti luonnos tilaustöitä paikan päällä. Tervetuloa tarkastelemaan tarjontaa tai ihan muuten vain moikkaamaan!

20. Lauantai, sunnuntai

endrae

Teen fanitaidetta länsimaalaisista videopeleistä ja tv-sarjoista, mutta mukaan mahtuu myös yleisesti kauhuteemaista, sekä tabletop-centristä originaalitaidetta. Myynnissä on printtejä A5-A3 kokoisina, tarroja, pinssejä, sekä charmeja.

20. Perjantai

Hexwiller

HEXWILLER on helsinkiläinen sarjakuvakollektiivi, jonka lempparijuttuihin lukeutuvat sammakot, kauhu ja kaikki nörtti genrekikkailu. Pöydästämme löytyy söpöjä / kammottavia juttuja printeistä pussukoihin ja tarroista pinsseihin. Ollaan aika queer, eli sateenkaarihommat on myös hyvin edustettuina.

20. Lauantai, sunnuntai

Kiwii

Pöydältäni löytyy suurimmilta osin fanitaidetta videopeleistä, animeista ja länsi-mediasta. Kissoja kanssa pujahtanut mukaan. Näitä saa A5-A3 kokoisina printteinä, tarroina ja charmeina.

21. Perjantai, lauantai

Feryares

Merenneitojen valtakunnasta galaksien kimallukseen, Feryaresin pöydältä löytyvät tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivat korut, asusteet sekä pienet kodinsisustustarvikkeet! Näiden hartsitöiden joukosta uuden suosikkinsa voi löytää niin videopeli-intoilija kuin luonnosta inspiroituva pukeutujakin, sillä näissä töissä edes taivas ei ole rajana.

21. Sunnuntai

J. K. Pölkki

Animaattori-kuvittaja sekä Suoma-nettisarjakuvan piirtäjä. Siirryin animaatioalalta toiminimiyrittäjäksi vuonna 2022. Taiteessani näkyvät vahvasti erilaiset eläimet ja luonto. Tuotevalikoimastani löydätte korkealaatuisia printtejä, pinssejä, taidekortteja ja erilaisia tarroja.

22. Sunnuntai

Harakanvarpu

Tämä helsinkiläinen piirrustelija tekee pääasiassa taidetta omista anthro-hahmoistaan, sekä fanitaidetta printteinä, kortteina ja tarroina. Valikoimasta löytyy mm. kitsune-naamiosta inspiroituneita tarroja pride-väreissä ja ilman, Hollow Knight-tyylinen Cubone, ja pokemoneista inspiroituneita söpöjä mölliäisiä enemmän ja vähemmän antropomorfisina. Tuotteiden tyyli on enimmäkseen värikästä, somaa ja pastellisävyistä, mutta valikoiman printit ovat tummasävyisempiä, toinen jopa kenties kauhuun vivahtava.

22. Perjantai, lauantai

Kartsa aka Klaineka

Moikka, Olen Kartsa aka Klaineka, taiteilija, sarjistekijä ja käsityöläinen. Pöydästäni löytyy koruja ja sisustusesineitä, niin puusta kuin hartsista tehtynä. Aiheina esiintyvät esimerkiksi yksisarviset, kissat ja rotat, pastelligoottia estetiikkaa mukaillen. Tulethan moikkaamaan!

22. Sunnuntai

Nnananut

Moi! Olen Turusta kotoisin oleva taiteilija, joka piirtää sekä traditionaalisin menetelmin että digitaalisesti luontoaiheisia, popsurrealistisia ja cyberpunk-henkisiä töitä. Pöydältäni tulee löytymään erilaisia puisia, näyttäviä koruja, printtejä sekä iso kasa tarroja. Kaikki korut on valmistettu vastuullisesti kasvatetusta puusta 🖤
Nähdään Traconissa!

22. Perjantai, lauantai

Savi

Hei! Olen Savi, taiteilija, tatuoija, paikallinen noita. Minulta löytyy luista tehtyjä taideteoksia ja koruja, puisia koruja, pinssejä ja magneetteja, kortteja ja tarroja ja muuta mukavaa. Töissäni näkyy kiinostukseni luontoon, mystiikkaan ja makaaberiin. Myynnissä myös tatuointilahjakortteja!

23. Sunnuntai

jessuskristus

Moi, olen Jesse, digikuvittaja Järvenpään suunnalta! Pöydältäni voit löytää erilaisia tarroja ja printtejä vähän eri sarjoista ja peleistä, esimerkiksi Berserk, Jojo's Bizarre Adventure, Critical Role, Shin Megami Tensei, ja vielä vähän päälle. Tervetuloa!

23. Perjantai, lauantai

Kiutiu

Pöydältäni löydät kirjavan valikoiman koruja, hiusasusteita, laukkuja, pussukoita, kasseja ja kimaltelevia kangasmerkkejä. Olen muotoilija ja käsityöläinen, joka saa inspiraationsa materiaaleista ja väreistä. Kankaat, pitsit, paljetit ja helmet kuuluvat suosikkitarvikkeisiini! Kuoseissa seikkailevat mm. söpöt kissat ja kaniinit. Tyylini on sekoitus lolitamuotia, vintagevaikutteita ja glitteriä. Löydä uniikit asusteet syksyksi tai unelmiesi paljettikoriste suosikkihahmosi muodossa!

24. Lauantai, sunnuntai

Broci

Broci on sarjakuvataiteilija ja kuvittaja.
Brocin työt saavat inspiraationsa mytologioista, kauhutarinoista, sarjakuvista ja mangasta,
metalli- ja witch house musiikista, elokuvista ja muodista. Hän viettää mielellään aikaa lukien kauhukirjoja.

24. Perjantai

Rosa Rea

Heips! Olen Rosa Rea, somessa paremmin tunnettu kenties nimellä persikankukkia! Olen vasta valmistunut graafinen suunnittelija, sarjakuvapiirtäjä, sekä kuvittaja ja haaveilija. Pöydältäni löytyy sarjakuvia ja muita pienlehtiä, useita eri postikortteja ja paljon söpöjä tarroja! Aiheeni keskittyvät söpöyteen, vaaleanpunaiseen estetiikkaan, sekä queer-aiheisiin teemoihin! Lisäksi maalaan ja keräilen posliinieläimiä!

24. Perjantai

Surkea

Tämmönen sarjakuvapiirtäjänkuvatus pääsi ensikertaa Traconin taidekujalle tänne pöydän toiselle puolen! Kaikemmoosta taidesälää löytyy, sarjisten lisäksi ainakin tarroja ja kortteja. Kuvituksistani löytyy sateenkaarevien teemojen ja eläinten lisäksi materiaalia joka luokiteltaisiin ehkä kirotuksi.

25. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Kisuette

Miau! Pöydänpuoliskoni tuo Traconiin imelän söpöjä body horror -kiisuja ja muita ällötyksiä monina erilaisina tuotteina. Hieman löytyy myös fanitaidetta hyvin spesifisti mm. Pokemonista, Splatoonista ja Land of the Lustrousista. Nähkäämme kujalla!

25. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Kristmarian

Hei! Pöydänpuoliskoltani löytää synkeän suloista eläinaiheista taidetta. Töitäni tähdittävät niin kissat kuin demonivuohet, mutta mukaan mahtuu myös hieman fanitaidetta. Tule ihmeessä kurkkaamaan ja morottamaan!

26. Perjantai, lauantai, sunnuntai

SaQeArt

Hei, olen eläintaiteilija Oulusta! Pöydältäni voit löytää eniten koira- ja kissa-aiheisia tuotteita originaalista taiteestani, sekä myös fanitaidetta mm. Pokemonista ja Hopeanuolesta. Pöytäni tarjoaa kerroksellisia paperimuotokuvia useassa eri koossa, magneettisia paperinukkeja, DIY paperimuotokuvasettejä, pinssejä, tarroja, kaulanauhoja, sekä fursuit häntiä ja korvia. Nähdään pitkästä aikaa Traconissa!

27. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ideaputiikki

Tiedätkö mistä sana ”revontuli” tulee? Tai miksi muinoin peijaisten lopuksi karhun kallo asetettiin korkealle puun oksalle? Tuotteemme ammentavat inspiraatiota suomalaisista myyteistä ja luonnosta. Ennen vanhaan moniin eläimiin liittyi mitä merkillisempiä uskomuksia, esimerkiksi joutsenen sanottiin voivan matkata elävien ja kuolleiden maailmojen välillä ja karhua pidettiin jumalana sekä ihmisten esi-isänä. Kantaessasi korujamme kannat myös mukanasi palaa muinaista pohjoista mystiikkaa. Valikoimaamme kuuluu myös muita vanerisia tuotteita sekä taideprinttejä ja tarroja.

28. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Jenni Välikangas

Olen sarjakuva- ja kuvataiteilija. Käytän perinteisiä tekniikoita, ja päämateriaalini ovat tussit sekä akvarellit. Töissäni seikkailevat eläinhybridimäiset hahmot surreallistisissa maisemissa, ja tähän mennessä ilmestyneissä sarjakuvissani saadaan nauttia maisemallisuudesta sekä seikkailuista, joissa yhdistellään mytologiaa ja itsekkäitä päämääriä nykyaikaisessa ympäristössä.

28. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Reetta Kallio

Olen Tamperelainen freelancer kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Pöydästä minulta löytyy sarjakuvazinejä joiden tarinat pyörivät scifin ja jännityksen ympärillä, sekä printtejä, tarroja ja kangaskasseja.

29. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nibielis

Hello there! I am Nibi, Italian artist! I mostly focus on fanarts and cute merch! I like using pretty colors and draw people in love :D at the moment I am deep into Genshin, Sk8 and AoT!
Tell me everything about your Stardew Valley crush!

30. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Haruempathy

Hello! I'm Harue, an italian artist and Twitch streamer living in Finland. Mostly drawing fan arts and husbandos of my favorite series (such as Violet Evergarden, Vanitas, Mew Mew, Nier etc). Also nerding hard about Genshin Impact! Feel free to come check my booth and have a chat together! ^^

31. Perjantai, lauantai

Jamie

Hey! I'm Jamie, an artist from Lithuania! I only draw things that I enjoy, so you can be sure all of my merch is full of love! At my table you will be able to find lots of Genshin prints, stickers and charms, as well as some other video game themed merch. For the first time ever you will also be able to find an original trans-themed short comic at my table! I'm looking forward to meeting you! <3

32. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Canis-Infernalis

Moikka! Olen Ska, Turussa asuva baskimaalainen taiteilija, joka erikoistuu edgy-koiriin ja karmivaan taiteeseen.
Valikoimastani löytyy erilaisia vaatteita, akryylicharmeja, tarroja, pinssejä, printtejä ja muuta kivaa.
Pöytäni tarjoaa pääosin muuta kuin fanitaidetta, mutta voit löytää muutamia fanituotteita esim. Dead by Daylight -pelin kauhuhahmoista!
Tervetuloa moikkaamaan, tutkimaan, sekä tietysti ostelemaan!

33. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Aivomata

Päivää. Taiteilijana teen paljon commission töitä ja harvan tilaisuuden tullen fanarttia hahmoista ja mediasta josta pidän. Taidekujalle tällä kertaa tuon printtejä ja tarroja. Aiheisiin kuuluu mm. Dorohedoro, Arcane, Final Fantasy XIV, Monster hunter.

34. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Arara

Möm! Olen digitaalisen taiteen harrastaja ja keskityn lähinnä söpöjen tyttöjen piirtämiseen fanitaiteen muodossa! Pöydän puoliskoltani löydät esimerkiksi printtejä, tarroja ja muuta pientä kivaa. Fanitaiteen aiheina mm. Fire emblem, Guilty gear, Megaten, Mother, Persona 3, jne. Tervetuloa!

34. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Syyslehti

Terve! Olen Tampereella sijaitseva videopeli graafikko päivisin ja vapaa-ajalla kuvittaja/vapaamuotoinen säheltäjä. Henkilökohtainen taiteeni pyrkii usein kertomaan fantastisista hahmoista ja maailmoista, missä jokainen pyrkii etsimään oman henkilökohtaisen valoa. Oli se sitten valaistumista tai oman itsensä etsimistä.
Taiteeni on yksityiskohtaista ja värikästä, joten tule ihmeessä vilkaisemaan jos löytäisit jotain pientä tai isompaa tuomaan valoa arkeesi.

35. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Hzokki

I am Hzokki from Sweden. I am so excited to be here! At my booth, you will find buttons, stickers, and keychains of anime series/ video games I like. If you are looking for something small and cute then my booth might be worth a visit~

36. Lauantai, sunnuntai

Aleksi Remes

Olen kuvataiteilija ja freelance-kuvittaja, joka työskentelee unenomaisten fantasia-aiheiden parissa. Toteutan teoksiani sekä perinteisesti öljymaalaten että digitaalisesti, usein myös yhdistäen molempia tekniikoita. Pöydältäni voi löytää printtejä originaaliaiheisista maalauksistani sekä muun muassa Final Fantasy- ja Castlevania-pelisarjojen fanitaiteestani.

36. Perjantai

Kaninchenbau

Pien sarja(kuva) töhertelijä, myynnissä olisi kaikenlaisia tarroja, printtejä, minizinejä, avaimenperiä ja pinssejä. Suurin osa näistä on originaali tuotantoa söpöillä aiheilla, välistä löytyy muutamat (Digimon) fanartit ja synkemmät teokset.

37. Perjantai, lauantai

gaikotsukiri

Yahhoo! Pöydältäni tulee löytymään fanitaidetta lähinnä Genshin Impactista perus printtien, tarrojen sekä pinssien muodossa, mutta myös kuuluisat zhongdomit tekevät paluun, tervetuloa ihmettelemään mitä ne ovat!

37. Sunnuntai

Mind of Wind

Hei, olen Tuulia, paremmin tunnettu nimellä Mind of Wind. Olen suomalainen peliartisti Helsingistä, joka pitää mystisistä olennoista ja kirkkaista väreistä.
Pöydältäni löytyy kaikkea kivaa tarroista taidetulosteisiin ja kangaskasseihin. Tule moikkaamaan!

38. Perjantai, lauantai

BlushingBeetle

Moikkelis olen Naantaliin rantautunut kokoaikainen taiteilija/kädentaitaja.
Tykkään kokeilla erilaisia tekniikoita ja taiteen medioita, joka heijastuu monipuolisessa tuotevalikoimassa. Teen enimmäkseen veikeitä originaalitöitä hyönteisistä ja luonnosta. Valikoimaani mahtuu niin ompelutöitä, itse painettuja printtejä, magneetteja, charmeja sekä ihan vinyyli tarrojakin. Tervetuloa tutkimaan pöydän aarteita tai ihan vain moikkaamaan!

38. Sunnuntai

LateCrafts

Hei, olen Late! Kujapöydältäni löydät erilaisia originaaleja virkattuja amigurumeja ja avaimenperiä. Tarjolla on erilaisia fantasiaolentoja, söpöjä eläimiä ja dinosauruksia, sekä hieman kaikkea Japaniin liittyvää.
Tervetuloa juttelemaan, ihmettelemään, sekä tekemään löytöjä!

39. Perjantai

Katra

Need money to pay for hero degree, selling photos of shirtless Kacchan!
(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧
Pöydällä My Hero Academia (lue: BakuDeku) fanarttia ja hieman Harry Potteria sivussa. Tilaustöitä otetaan vastaan!

39. Lauantai

Memokuart

Heii, olen Memokuart! Pöydältäni tulet löytämään paljon kaikenlaista söpöä ja pörröistä mm. tarroja, tarra-arkkeja, pinssejä, korvakoruja, avainnauhoja, magneetteja ja yllätyspussukoita! Tarjolla on myös erilaisia käsitöitä: pussukoita, kukkaroita ja omamori onnenamuletteja! Kaikkien käsitöiden kuosit ovat itse piirtämiäni ja kankaat omakustanteisia. Kissat ovat kantava teema pöydälläni. Tuotteiden aiheet pyörivät myös vahvasti japanin ympärillä kettumaskeista manekinekoihin. Lisäksi minulta löytyy satunnaista fan-arttia eri manga, anime ja peli-sarjoista. Pöydältäni löydät myös Conikaverikirjan! Tule hakemaan omasi, ennenkuin ne loppuvat. :3c

39. Sunnuntai

Sefie Art

Digitaalista taidetta rouhealla otteella. Scifistä ja videopeleistä fanitaidetta, aiheina mm. Star Trek, Dragon Age, Metal Gear Solid ja Journey. Taidettani löytyy printteinä, postikortteina, tarroina ja jopa magneetteina. Tule vilkaisemaan!

40. Sunnuntai

from_scr4tch

Hei olen Ville!
Taion pikaliimalla yhteen liimatuilla sormillani roskista ynnämuusta käteen sattuvasta jotain uutta.
Pöydältäni löytyy roskasta luotuja miniatyyrejä, pienoismalleja ja dioraamoja, jotka liikkuvat fantasian ja scifin rajamailla.
Kuivuneesta maalipurkista saattaa muodostua seikkailijat syövä mimic, pullonkorkeista Tatoiinen aavikoilla seikkaileva robotti tai vanhasta kurkkupastilli rasiasta avaruusalus.

40. Sunnuntai

norapiirsi

Heippa! Olen Nora, kuvittaja ja kujailija, joka innostuu milloin mistäkin uudesta. Tästä johtuen pöydältäni voi löytyä charmien, printtien ja tarrojen lisäksi esimerkiksi pieniä figuureja, käsintehtyjä pinssejä tai vaikka miniryijyjä! Tuotoksissani seikkailen söpön ja outouden välimaastossa, mutta viihdyn myös synkempien fantasia-aiheiden parissa. Fanarttia löytyy mm liittyen sarjoihin Natsume's book of friends, Beastars, Toilet bound Hanako-kun ja Arcane.

40. Perjantai, lauantai

Orankiro

Moikka! Olen harrastetaiteilija pääkaupunkiseudulta jakamassa pöydän ystäväni Sohjoan kanssa. Piirrän pääosin fanitaidetta, mutta originaalitöitäkin löytyy. Pyrin teoksissani söpöön ja keveään tunnelmaan. Nähdään pian!

40. Perjantai, lauantai

Sohjoa

Harrastetaiteilija Helsingistä jakamassa pöydän ystäväni Orankiron kanssa. Tyyliäni voisi kuvailla räikeäksi ja hölskyväksi. Teen sekä originaalitöitä että fanitaidetta varsinkin animesta ja minecraft ropehommista. Kujalla nähdään! xoxo

41. Sunnuntai

Kune

Hei! Tuotteisiimme kuuluu kaunis kaarti kaikenlaista pientä ja miellyttävää, mm. printtejä, charmeja, pinssejä ja tarroja. Lämpimästi tervetuloa!

41. Sunnuntai

Luminsia

Hei! Tuotteisiimme kuuluu kaunis kaarti kaikenlaista pientä ja miellyttävää, mm. printtejä, charmeja, pinssejä ja tarroja. Lämpimästi tervetuloa!

41. Perjantai, lauantai

Tiitcha

Tervehdys! Olen Helsingistä kotoisin oleva taiteilija. Kuvitustyylisestä taiteestani paistaa ilo ja ihmetys ja aiheisiin sisältyvät niin fanitaide kuin originaalitkin tuotokset. Tuotteisiini kuuluvat mm. printit, pinssit, tarrat, charmit (eli akryyliset avaimenperät) sekä huovutetut pöllöt ja ketut.

42. Sunnuntai

ella

Myyn printtejä, tarroja, charmeja, magneetteja ja paitoja (rajoitettu määrä). Tarjonnasta suurin osa on omia hahmoja, mutta mukana on myös fanitaidetta omista suosikkianimesarjoista kuten Serial Experiments Lain ja Madoka.

42. Perjantai, lauantai

lokkilokki

Hei! Pöydältäni löytyy tarroja ja printtejä, originaaleja ja pelifanarttia. Teen myös paikan päällä pientilaustöitä.

43. Perjantai, lauantai

Lamppu Art

Moikka! Oon Lamppu, kuvittaja Tampereelta, ja tykkään tehdä tuotteita kaikesta söpöstä, mm. söpöistä eläimistä ja asioista. Kissoista varsinkin! Arsenaalistani löytyy mm. originaaleja charmeja, tarroja, korvakoruja, magneetteja, postikortteja ja pinssejä. Minulta löytyy ikisuositut LGBTQ+ kissacharmit ja tarrat! Fanarttia löytyy Genshin Impactista charmien, tarrojen, printtien sekä akryylipinssien muodossa. Minun pöydälläni on myös mahdollisuus osallistua Genshin-henkiseen arvontaan, jolla voi voittaa tuotteita!

43. Sunnuntai

LH

Piirrän vapaa-ajallani fanitaidetta, myyn traconissa digital art printtejä peleistä ja animesta :)

44. Sunnuntai

Legaldumpling ja Maramoisel

Moro! Nimet on Rin ja Mara, ollaan digitaalisia taiteilijoita ja visualan opiskelijoita pääkaupunkiseudulta! Pöydältämme löytyy kimara värikästä fanartpohjaista settiä. Myyntiin on tulossa esimerkiksi tarroja, monenkokoisia printtejä ja pinssejä suosikkipeleistämme ja -animeistamme inspiroituneena! Dominoivina influensseina mainittakoon esimerkiksi Genshin Impact, jonka hahmot vilistävät taiteessamme tiheästi!

44. Perjantai, lauantai

Sunako

Hei! Pöydältäni löydät printtejä originaali- ja fanitöistä. Originaalitaiteen teemoja ovat pohjoismainen luonto ja fantasia, kun taas fanitaiteen aiheita ovat esimerkiksi Genshin Impact ja Overlord. Tervetuloa!

45. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Dekoponi

Hei! Olen digitaalinen artisti nimellä Dekoponi. Värimääilmaani kuuluu voimakkaat kontrastit ja syvät sävyt. Tyyliltäni taiteeni on maalauksellista ja pehmeää.
Kujapöydältäni löydät sekä fanarttia että alkuperäistöitä. Tuotteisiini kuuluu kaikkea kivaa aina charmeista emaili pinsseihin sekä postikorteista isoihin kangasjulisteisiin. Tule ihmeessä moikkaamaan ja tutustumaan. Nähdään Traconissa~!
PS: Nimestä huolimatta töissäni ei valitettavasti esiinny poneja.

46. Perjantai

Nellamo

Hei! Olen Nellamo, Nokialle asettunut taiteilija ja media-alan opiskelija. Minua inspiroi luonto sekä mystiikka, ja haluankin ilahduttaa meidän pohjoisen myyttien ja kansanuskojen kiehtovilla tarinoilla. Luomuksissani on vivahteita japanilaisesta ja skandinaavisesta tyylistä (ja mistä lie), ja teen sekä perinteistä että digitaalista taidetta. Pöydästäni löydät printtejä, tarroja, yhden zinen ja postikortteja. Tule ihmeessä tutkimaan mitä pöydästäni löytyy ja moikkaamaan!

46. Lauantai, sunnuntai

Philonob

Moikka! Pöydältäni viikonlopun aikana voit löytää sekä originaali arttia että fanarttia niin animesta kuin peleistä, kuten Final Fantasy XIV'istä, Monster Hunterista, Jojosta, Chainsaw Manista ja mahdollisesti jostain muustakin ;3c Perinteisten printtien lisäksi minulla on mukanani myös charmeja, tarroja ja standeeta, joten tule ihmeessä katsomaan löytyisikö jotain kotiin vietävää!

47. Sunnuntai

Cherrypxw

Hei! Olen Tampereella asusteleva digitaalisen taiteen harrastaja, sekä pelialan opiskelija. Teen taidetta monista itselleni rakkaista asioista, kuten videopeleistä sekä pehmoisista corgeista. Pyrin jakamaan töilläni iloa ja hyvää mieltä kaikille.