Jatkuva ohjelma

Kuvaaja: Sami Eräluoto
Kuvaaja: Sami Eräluoto

 

Saliohjelman, pelipöytien ja Tracon Live -esityksien lisäksi Traconissa on paljon avoimia ohjelmapisteitä, joilla on ohjelmaa koko tapahtuman ajan. Tutustu jatkuvaan ohjelmaamme alla.

 

Animekaraoke

Aaria Pe klo 16:00-21:45, La klo 09:00-21:45 ja Su klo 09:00-17:00

Tule laulamaan anime-, j-pop- ja k-pop -biisejä yksin tai yhdessä kaverien kanssa. Löydät lisätietoja animekaraokesta sekä biisilistat nettisivuiltamme ja Aariasta löytyvistä kansioista.

 

Boffaus

Sorsapuistossa. Pe 16-20, La 12-20 ja Su 11-17.

Boffaus eli pehmomiekkailu kentällä pääset herättämään sisäisen soturisi henkiin taistelemalla pehmustetuin asein. Taistella voi joko isommassa ryhmätaistelussa tai kaksintaisteluissa ystävän kanssa. Osallistujan on myös mahdollista ampua bofferinuolilla maaliin tai rakentaa oma miekka bofferipajassa. Bofferipaja on auki Lauantaina kello 12-19 ja Sunnuntaina kello 11-16

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta ja paikalla on runsaasti lainaboffereita.  Lisätietoa lajista: https://boffaus.fi/lajiesittely/  sekä https://sotahuuto.fi/mita-on-boffaus/

 

Hengailuhuone

Opus 3, koko conin ajan

Pyörryttääkö väenpaljous? Oletko juossut mahtavan coniohjelman perässä koko päivän? Hengailuhuoneeseen voit tulla hetkellisesti pakenemaan muun conin hälinää ja rentoutua vaikkapa säkkituolissa lojuen taikka konsolipelejä pelaillen.

Hengailuhuone on auki koko conin ajan perjantaista sunnuntaihin.

 

Rytmipelit

Duettojen aula, koko conin ajan

Rytmipelipiste löytyy 2. kerroksen aulasta Duetto-salien edustalta, pelattavaa on tarjolla koko conin ajan perjantaista sunnuntaihin.

Rytmipelipisteellä tarjolla monenlaisia erilaisia tanssi- ja rytmipelejä.

 

VR-Piste

Opus 1, koko conin ajan

Tervetuloa testaamaan Virtuaalitodellisuutta! Pelikirjastostamme löytyy kymmeniä VR-pelejä, sekä muita VR -kokemuksia. Pelaamaan ei ole ennakkoilmoittautumista, vaan pelaamaan jonotetaan. Pelinvetäjät ovat auttamassa pelaajia ja he myös pitävät huolta etteivät pelit veny liian pitkiksi jotta mahdollisimman moni halukas pääsee tutustumaan VR:n maailmaan.

 

Lautapelit

Kahvila Majakka, koko conin ajan

Traconin lautapelialueella voit viettää aikaa pelaten erilaisia lautapelejä tai mahjongia. Lue lisää lautapelisivultamme.

 

Pokémon Fanipäälliköt Salihaaste

Talvipuutarha, koko conin ajan

Haasta salipäälliköitä ja kerää itsellesi salimerkkejä! Salihaaste ohjelmassa voit otella salipäälliköitä vastaan, pelata pokemonia yhdessä ystäviesi kanssa ja nautia conista muiden pokemon fanien kanssa. Jos keräät tarpeeksi salimerkkejä, voit osallistua toisen conipäivän Championturnaukseen sekä arvontaan – molemmissa voittajille tiedossa upeita palkintoja! Kaikki ottelut käydään kahdeksannen sukupolven Sword & Shield peleissä Switch konsoleilla. Nappaa ohjelmapöydältämme Tampere-talon Talvipuutarhasta itsellesi salipassi ja matkasi huipulle voi alkaa!

Salihaasteen salipäälliköt päivystävät conin ajan Talvipuutarhassa Tampere-talon ensimmäisessä kerroksessa. Salihaasteen Championturnaus pelataan Sonaatti 2:sa sunnuntaina klo 14:00 – 17:00. Lue Salihaasteen säännöt ja ohjeet Salihaasteen sivulta: https://2022.tracon.fi/ohjelma/pokemon-salihaaste

Kuvauspiste

Kolmas kerros, pe 17-20, la 10-16, su 10-15

Tule kuvauttamaan itsesi Conikuvat.fi:n kuvauspisteellä!

Kuvauspisteellä asusi ikuistaa osaava valokuvaaja ammattimaisesti valaistussa studiossa. Voit vierailla kuvauspisteellä yksin tai ryhmässä. Kuvauspiste on maksuton ja se sijaitsee kolmannessa kerroksessa, Taidekujan lähellä. Olethan tarkkana, että suuren propin kanssa liikkuessasi et vie sitä Taidekujalle. Saat kuitenkin tuoda propin kuvauspisteelle valokuvaamista varten. Tapahtuman jälkeen löydät kuvasi osoitteesta http://conikuvat.fi.