Pokémon Salihaaste

 

Pokemon Salihaaste – koko viikonlopun!

Haasta salipäälliköitä ja kerää itsellesi salimerkkejä! Salihaaste ohjelmassa voit otella salipäälliköitä vastaan, pelata pokemonia yhdessä ystäviesi kanssa ja nautia conista muiden pokemon fanien kanssa. Jos keräät tarpeeksi salimerkkejä, voit osallistua toisen conipäivän Championturnaukseen sekä arvontaan – molemmissa voittajille tiedossa upeita palkintoja! Kaikki ottelut käydään kahdeksannen sukupolven Sword & Shield peleissä Switch konsoleilla. Nappaa ohjelmapöydältämme Tampere-talon Talvipuutarhasta itsellesi salipassi ja matkasi huipulle voi alkaa!

 

Salihaasteessa on kaksi vaikeusastetta:

 

Casual(easy) ja Competitive(hard).

Competitive mode on kokeneille ja kilpailullisille pelaajille, jossa päällikkö käyttää kaikki ässät hihastaan haastajan kumoamiseen. Ainoastaan Competitive-tasossa voitetut merkit hyväksytään Championturnaukseen pääsyyn.

 

Casual mode on aloitteleville ja kasuaaleille pelaajille. Jos IV-breedaaminen ja EV-treenaus kuulostavat heprealta, on tämä ottelumuoto sinua varten.

Jokaisella päälliköllä on omanlaisensa salimerkki-pinssi, joka ansaitaan voittamalla kyseinen päällikkö kummalla tahansa vaikeusasteella. Ansaittu merkki merkitään myöskin salipassiisi.

 

 

Montako salimerkkiä tarvitset?

3 salimerkkiä = pääset osallistumaan arvontaan.

5 salimerkkiä = ikuistaa nimesi Hall of Fameen Facebook-sivuillemme.

5 HARD salimerkkiä = antaa sinulle oikeuden osallistua Championturnaukseen.

 

MUISTA PALAUTTAA SALIPASSI viimeistään tuntia ennen conin päättäjäisiä! Arvonta suoritetaan ohjelmapöydällämme palautetuista salipasseista ohjelmamme päättymisen jälkeen. Voittajaan otetaan yhteyttä, joten kirjaathan salipassiin yhteystietosi niille merkittyyn osioon!

 

Valinnaiset koetukset:

Jos perinteinen päälliköiden nöyryyttäminen ei riitä, on osalla päälliköllä vapaaehtoinen koetus eli erikoissääntö, jolla kunnianhimoisimmat haastajat saavat lisämaustetta otteluihin. Koetuksen voi siis valita jokaisen päällikön kohdalla oman mielen mukaan, eikä koetuksia käytetä Championturnauksessa. Koetuksen käyttö merkitään salipassiin ja sillä voi lunastaa lisäpalkintoja infopöydältä!

 

SÄÄNNÖT:

Nämä säännöt koskevat sekä Salihaastetta että Championturnausta.
Sääntöjä rikkovan on keskeytettävä ottelu ja annettava luovutusvoitto.

Käytettävät pelit:

Special Clause: Pelaajan tiimissä ei saa olla kahta samaa pokémonia. HUOM! Regional muodot (galar ja alola form) pokemoneista sallittu toisten muotojensa kanssa samassa tiimissä. Esim. Ninetales & Alola-Ninetales

Item Clause: Pelaajan tiimissä saa olla jokaista esinettä korkeintaan yksi kappale.

Endless Battle Clause: Päättymättömään taisteluun johtavat liikeyhdistelmät on kielletty.
- Samalla pokemonilla esine Leppa berry + liike Recycle + jokin seuraavista: Recover, Roost, Heal Pulse, Morning Sun, Moonlight, Slack Off, Soft-Boiled, Milk Drink, Wish, Fling, tai Pain Split
-Yksinään kaikki yllämainitut ovat sallittuja, vain mainitut yhdistelmät kielletty!

Evasion clause: ei evasion & accuracyyn vaikuttavia liikkeitä (esim. Sand-Attack & Minimize)

One hit KO clause: ei one hit KO iskuja (esim. Fissure, Guillotine)

Legendaariset Pokémonit
-Special Pokémonit (pelien päälegendaariset) kielletty, mutta muut legendaariset ja myyttiset Pokémonit on sallittu. 1 per tiimi.
-Haastaja saa käyttää yhtä lagendary/mythical pokemonia
-Kiellettyt legendaariset: Mewtwo, Lugia, Ho-oh, Kyogre, Groudon, Rayquaza, Dialga, Palkia, Giratina, Reshiram, Zekrom, Kyurem, Xerneas, Yveltal, Zygarde, Cosmog, Cosmoem, Solgaleo, Lunala, Necrozma, Zacian, Zamazenta, Eternatus, Calyrex.

Championturnaukseen ei saa osallistua laina tiimillä.

 

Championturnaus:

Sunnuntaina pidettävässä Championturnauksessa pääsevät Salihaasteen parhaat osallistujat ottelemaan toisiaan vastaan, jonka päätteeksi selviää, kuka on TRACON 2022 Champion!  Vain Sword ja Shield-versiot ovat turnauksessa käytössä. Kerää 5 competitive-merkkiä Salihaasteesta voidaksesi osallistua turnaukseen ja ilmoittaudu mukaan viimeistään tuntia ennen turnauksen alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu ohjelmatilamme infopisteellä. Turnausta seuraamaan ovat tervetulleita myös katsojat ja kannustajat. Finaaliottelut näytetään isolta näytöltä.

 

Turnauksen säännöt ovat seuraavat:

Käytettävät pelit: Sword ja Shield

Tiimikoko: 6

Ottelumuoto: 4v4 Double Battle

Turnausmuoto: best-of-3 single elimination

Onnea matseihin!

 

SEURAA UUSINTA SALIHAASTE-TIEDOTUSTA SOMESSA!