Lautapelialue

Kuvaaja: Ilona Vanhakartano
Kuvaaja: Ilona Vanhakartano

 

Kahvila Majakasta löytyvällä lautapelialueella on mahdollista päästä kokeilemaan mielenkiintoisia ja mukaansatempaavia lautapelejä. Tulit sitten yksin tai porukalla, lautapelialueelta löytyy peliä jokaiseen aikamittaan ja kokemustasoon. Tulkaa rohkeasti katsomaan ja kysymään! Tarjolla on sekä helppoja että monimutkaisia pelejä, joihin saa tarvittaessa opastusta sekä peliseuraa.
Lautapelialue on auki koko conin ajan.

Riichi Mahjong

Tule pelailemaan japanilaista Riichi-Mahjongia. Riichi-Mahjong on neljän pelaajan pientä aivojumppaa vaativa peli. Ohjattua opetusta järjestetään perjantaina klo 17-21, lauantaina klo 1023 ja sunnuntaina klo 917. Tule kokeilemaan mahjongia tai löytämään itsellesi peliseuraa, jos peli on entuudestaan tuttu!

 

Go

Go on yli 2500 vuotta vanha lautapeli, jota pidetään vanhimpana tänä päivänäkin pelattuna lautapelinä. Sekä Kiinassa että Japanissa Gon osaamista pidettiin oleellisena oppineen ihmisen perustaitona. Lautapelialueella on mahdollisuus päästä oppimaan tätä hienoa ja historiallista strategiapeliä. Tervetuloa!

 

Blood on the Clocktower

Kylässä tapahtuu kummia, ja kyläläisten on aika löytää syylliset. Mutta kukaan ei tiedä, kuka hänen naapurinsa on! Joten on päättelyn, juonittelun, väittelyn ja hirttoköysien aika.

Blood on the Clocktower on Mafiososta ja Werewolfista kehittynyt 5-20 pelaajan peli, jota pelautetaan ohjatusti lautapelialueella perjantaina klo 17-21, lauantaina klo 10-14 ja 15-19, sekä sunnuntaina klo 10-14. Yhden pelin kesto on arviolta 30-90 minuuttia. Tervetuloa kokeilemaan!

 

Resident Evil 2: Zombies and Monsters?

"This game contains scenes of explicit violence and gore." Jos olet ikinä pelannut vuonna 1998 ilmestynyttä Survival Horror videopeliä Resident Evil 2 (Biohazard 2 näin japanialaisittain) ovat edellä mainitut sanat varmasti jääneet mielesi sopukoihin kummittelemaan. Pelin päätavoitteena oli paeta epäonnisesta Raccoon Cityn kaupungista, jonka kadut olivat muuttuneet vaarallisiksi: verenhimoisia zombeja, isoja myrkyllisiä hämähäkkejä, lihaa hamuavia korppeja sekä geenimuunneltuja otuksia, jotka halusivat vain päästää sinut päiviltä. 20 vuotta myöhemmin, vuonna 2018, tästä kyseisestä pelistä ilmestyi lautapeli. Ja nyt, on Sinulla mahdollisuus päästä kokemaan tämän hienon videopelin muokattu versio yhdessä ystäviesi tai ventovieraiden kanssa! Jos olet suuri lautapelien ystävä, tai kenties vasta tutustumassa, sopii tämä seikkailu niin kokeneille kuin vasta-alkajille.

Resident Evil 2: Zombies and Monsters? -peliä pelautetaan ohjatusti lautapelialueella lauantaina kello 10:00 eteenpäin.