Discord

Tracon Discord

Tracon palaa Tampere-Taloon, mutta se ei tarkoita Traconin Discordin lopullista sulkemista! Ei ja se avautuu hyvinkin pian taas Traconin kävijöiden käyttöä varten.

Voit Discordin kautta ottaa osaa Traconin keskusteluun kotoa, matkalla tai tapahtumapaikalta käsin. Näin pääset mukaan fiilistelemään tapahtumaa, vaikka olisit estyneenä saapumaan itse paikan päälle. Serveriltä löytyy paitsi omille aiheille omistettuja tekstikanavia, myös äänikanavia on tarjolla hengailijoille ja etäpelejä varten.

Tällä kertaa Discord on auki aamusta iltaan viiden päivän ajan seuraavasti.

  • Torstai 1.9. klo 16.00-23.00
  • Perjantai 2.9. klo 9.00-23.00
  • Lauantai 3.9. klo 9.00-23.00
  • Sunnuntai 4.9. klo 9.00-23.00
  • Maanantai 5.9. klo 9.00-19.00
 

Mikäli et ole jo liittynyt Traconin Discordiin voit tehdä sen tämän linkin kautta: https://discord.gg/tracon

Käyttäytyminen ja säännöt

Kun liityt Traconin Discord-serverille hyväksyt noudattavasi paitsi Discordin omia, myös Traconin omia sääntöjät.

  • Tapahtuman kieli on ensisijaisesti suomi. You can also communicate here in English on talk-in-english chanel.
  • Traconin Discord on avoin kaiken ikäisille, mikä on hyvä ottaa huomioon keskusteluissa. K18 materiaalin julkaiseminen serverillä missään muodossa on ehdottomasti kiellettyä ja seuraamuksena voi olla välitön banni serverille!
  • Kunnioita toisia äläkä vähättele, hauku, nimittele, syrji, levitä juoruja tai muutoin kohdenna kiusaamista kehenkään. Rasismi ei ole millään tavalla hyväksyttävää.
  • Jokaisella on oikeus itsemäärittelyyn ja olla määrittelemättä itseään. Älä siis tee olettamuksia toisten sukupuolen, suuntautumisen, ulkonäön tai terveydellisen tilan perusteella.
  • Pyrkikää pitämään keskustelut niille kuuluvilla aihekanavilla tai off-topicissa. Spämmäystä ei katsota hyvällä.  Emme myöskään salli muiden servereiden mainostusta, mikäli kyseessä ei ole hyvin tunnettu yhteisö tai ennaltasovitulla luvalla Discordin mainostamista.

Moderaattorit voivat antaa näiden käyttäytymissääntöjen valvomiseksi ohjeita, joita on noudatettava. Moderaattorit voivat tarvittaessa hiljentää kanavia, poistaa yksittäisiä sääntöjen vastaisia viestejä, linkkejä ja kuvia, laittaa sääntöjä rikkovia käyttäjiä jäähylle ja/tai poistaa käyttäjiä tapahtuman verkkoalustoilta. 

Mikäli kohtaat häirintää on suositeltavaa ottaa yhteyttä häirintäyhdyshenkilöön soittamalla, tekstiviestillä tai whatsappin kautta puhelinnumeroon, mikä tarkentuu pian. Voit myös olla heihin yhteydessä sähköpostilla hairinta at tracon.fi

Tutustu myös Traconin häirinnän vastaiseen linjaan.