K18-Iltabileet

Tracon x Neonya!! Party

Iltabileet ovat loppuunmyydyt! Muistathan vaihtaa PDF-lippusi ennakkoon lipunvaihdossa Tampere-talolla tai viimeistään Tullikamarilla klo 20-23.

Traconin K18-iltabileet syntyvät uudelleen tulevana syksynä! Olemme päättäneet laittaa hynttyyt yhteen Neonya!! Partyn kanssa järjestääksemme vuoden isoimmat coniinpaluupirskeet.

Bileet järjestetään tällä kertaa Tullikamarilla Tampere-talon välittömässä läheisyydessä, osoitteessa Tullikamarin aukio 2, 33100 Tampere. Iltabileet järjestetään lauantaina 3.9, ja niiden ovet aukeavat klo 20.

 

Tilat

Tullikamarin tilakokonaisuus koostuu kahdesta erillisestä tilasta: Pakkahuoneesta sekä Klubista. Tullikamarin ovet avautuvat bilekansalle klo 20. Sisäänkäynti tapahtuu Pakkahuoneen sisäänkäynnin kautta.

Klubin puoli on varattu conikansan yksityiskäyttöön klo 24 saakka, jonka jälkeen tila avautuu kaikelle yleisölle. Puolen yön jälkeen bileet jatkuvat yksityisesti Pakkahuoneen puolella aina yön pikkutunneille saakka. Halutessaan conikansan on mahdollista liikkua vielä puolen yön jälkeenkin Klubin ja Pakkahuoneen välillä iltabileranneketta näyttämällä. Siirtyminen ja kulunvalvonta Pakkahuoneen ja Klubin välillä tapahtuu terassin kautta teltan läpi.

Huomaattehan, että tilat ovat anniskelualuetta eli omia alkoholijuomia ei tilaan saa tuoda.

Iltabileissä on sallittua pukeutua cosplayasuun. Isommat propit on kuitenkin syytä jättää majoituspaikalle tai tapahtumapaikan omaan isotavaranarikkaan, jotta tila säilyy viihtyisänä myös muille juhlijoille. Järjestyksenvalvoja saattaa kehottaa jättämään ylisuuret ja tilaan sopimattomat propit bilepaikan omaan narikkaan ennen tiloihin päästämistä.

 

Lipunmyynti (Tapahtuma on loppuunmyyty!)

Lipun hinta: 15 €. Hinta sisältää narikan käytön illan aikana.

Lipunmyynti: Lipunmyynti alkoi lauantaina 2.7.2022 klo 18 Traconin verkkokaupassa. Jos lippuja riittää, myydään lippuja vielä tapahtumapäivänä iltabilepaikan ovelta.

Lipunvaihto: Traconin verkkokaupasta ostetun PDF-lipun voi vaihtaa rannekkeeksi ennakkoon Tampere-talolla tai iltabilepaikalla klo 20-23.

Traconin iltabileet ovat pääsymaksulliset. Liput bileisiin myydään ennakkoon Traconin verkkokaupassa sekä Pakkahuoneen ovelta, jos lippuja riittää. Suosittelemme vaihtamaan verkkokaupasta ennakkoon ostetun PDF-lipun rannekkeeseen Tampere-talolla Traconin lipunvaihdossa, jotta bilepaikan sisäänkäynti ruuhkautuisi mahdollisimman vähän. Lipun voi myös vaihtaa rannekkeeseen iltabilepaikalla. Lipunvaihto on paikalla Tullikamarilla klo 20-23. Tulethan siis paikalle ajoissa tai vaihdathan lipun rannekkeeseen jo ennakkoon! Tilaisuus on K18, joten muistathan varata mukaan kuvallisen henkilötodistuksen saapuessasi iltabilepaikalle.

Varaudu jonottamaan syksyisessä säässä. Otathan huomioon, että Tracon järjestetään syyskuussa, ja sääolosuhteet voivat muuttua nopeasti. Tracon ei voi taata lämpöistä, tuuletonta syysiltaa, joten toivomme, että kaikki jonottajat pukeutuvat lämpimästi. Kun sisälle pyrkii useampi ihminen kerralla, jonoa muodostuu aina. Narikka on lipun ostaneille ilmainen.

 

Esteettömyys

Tiloihin on esteetön sisäänkäynti Pakkahuoneen sisäänkäynnin kautta. Sisäänkäynnin yhteydessä on hissi, johon mahtuu suurin osa normaaleista pyörätuoleista. Hissin mitat ovat: oviaukko 88 x 210 cm, kori 100 x 140 x 210 cm. Pyörätuolilla liikkuvan avustajalle tarjoamme ilmaisen sisäänpääsyn.

Inva-WC:tä on kaksi kappaletta. Toinen sijaitsee Pakkahuoneen alakerrassa ja toinen Klubin tiloissa. Huomaathan, että Inva WC:t ovat käytössä myös sukupuolineutraaleina WC-tiloina.

Jos sinulla on kysyttävää iltabileiden esteettömyysjärjestelyistä, otathan yhteyttä iltabilevastaavaan: tohveli ät tracon piste fi

 

Yhdenvertaisuus ja turvallisuus tapahtumassa

Iltabileiden järjestyksenvalvojat valvovat turvallisuutta tapahtumassa. Jos havaitset jonkun toiminnallaan aiheuttavan häiriötä tai vaaraa muille, ilmoitathan siitä heti lähimmälle järjestyksenvalvojalle.

Häirintäyhdyshenkilöt päivystävät myös iltabileissä. Häirintäyhdyshenkilöille voi soittaa tai laittaa viestiä milloin tahansa tapahtuman aikana, jos vähänkin kokee tarvitsevansa juttukaveria ahdisteluun tai muuhun vastaavaan tilanteeseen. Yhdyshenkilön kanssa voi puhua luottamuksellisesti, ja hänen kanssaan voi sopia, tarvitaanko tilanteessa jatkotoimenpiteitä. Voit myös ottaa yhteyttä järjestyksenvalvojiin tapahtumassa. 

WC-tilat ovat merkitty iltabilepaikalla seuraavasti: naiset, miehet, unisex. Sukupuolineutraaleja unisex-wc:tä on kaksi kappaletta, toinen Pakkahuoneen alakerrassa ja toinen Klubin WC-tiloissa. Huomaathan, että Unisex-wc:t ovat myös inva-wc:tä ja annat tilaa tarvittaessa inva-wc:n käyttäjille.

Suosittelemme ottamaan lipunvaihdosta mukaan korvatulpat tai käyttämään omia kuulosuojaimia lavan välittömässä läheisyydessä. Korvatulppia on tarjolla lipunvaihdossa rajallinen määrä. Iltabileissä on kovia ääniä, käytetään savukonetta ja nopeasti välkkyviä valoja, joten käytäthän omaa harkintaa bileisiin osallistumisen kanssa.

Tutustu myös häirinnän vastaiseen linjaukseemme: https://2022.tracon.fi/tapahtuma/turvallisuus/hairinnan-vastainen-linjaus. Jos sinulla on kysyttävää iltabileiden yhdenvertaisuusjärjestelyistä tai turvallisuudesta otathan yhteyttä iltabilevastaavaan: tohveli ät tracon piste fi

 

Ohjelma ja aikataulu

Iltabileiden esiintyjät pitävät huolen, että tanssilattia ei jätä ketään kylmäksi. Luvassa on yllätyksiä ja takuuvarmasti Suomen parasta bilemusiikkia. 

Iltabileissä on tällä kertaa kaksi esiintymislavaa. Pakkahuoneen puolella laitetaan talla pohjaan heti alkuillasta. Klubin puolella meno on hieman maltillisempana, jotta myös rauhallisempaa yhdessäoloa kaipaavat voivat nauttia illasta siinä missä tanssilattian väsyttämät bilettäjätkin. Perehdy illan aikatauluun ja tutustu illan esiintelyihin tarkemmin tällä sivulla!

 
Klubi Pakkahuone
20:00 DJ OSC HOOD 20:30 DJ Angelica Roselie
21:00 DJ BLNQ 21:30 HotAnimeBoyz
22:00 DJ Tabbels 22:30 DJ Yukata
23:00 DJ Serica Kitty 23:30 Dave Rodgers & Kaioh
  00:30 No Hero
  01:30 Neonya!! Rave Crew
  03:30 Soundi loppuu

Klubi

 

DJ OSC HOOD

Soittoaika: 20:00-21:00

DJ OSC HOOD huolehtii alkuillan fiilistelyistä Klubin puolella soittamalla japanifunkkia, city poppia ja muita hittigenrejä suoraan diskon kultavuosilta.

 

 

 

 

 

DJ BLNQ

Soittoaika: 21:00-22:00

"Tuhlaajapojan paluu! BLNQ tekee comebackin conikentille tuliaisinaan levylaukullinen anisonia, meemuja ja ripaus rankempaa soundia.

The prodigal son returns! BLNQ makes a comeback to the con-scene with a souvenir case full of anison, memes and a dash of harder sounds."

 

 

DJ Tabbels

Soittoaika: 22:00-23:00

Klubi energisöityy tunnin täyteen ladatulla animebängerisetillä, kun DJ Tabbels päräyttää lavalle dekkien taakse. OP/ED, originaalit ja remixit - paketti ei jätä kylmäksi!

Kuva: @SamaelCreative

 

 

DJ Serica Kitty

Soittoaika: 23:00-00:00

Serica Kitty on kissatyttö, joka tykkää söpöistä asioista. Serica soittaa yleensä voimakasta, nopeatempoista ja suloista J-Corea, Happy Hardcorea, UK Hardcorea, sekä DnB:tä. Traconin iltabileissä Serican setin aikana fiilistellään kuitenkin söpöä japanipoppia. Good vibes -fiilis on taattu, kun Serica on deckien takana. Tule mukaan fiilistelemään.

Luonteeltaan Serica on hyvin ystävällinen, helposti lähestyttävä ja hieman ujo, joten käy rohkeasti juttelemassa ja tutustumassa! c:

Serican löytää someista ja mixcloudista nimellä @sericakitty

https://www.mixcloud.com/sericakitty/

https://www.instagram.com/sericakitty/

https://www.facebook.com/sericakitty

https://twitter.com/sericakitty

 

Pakkahuone

 

DJ Angelica Roselie

Soittoaika: 20:30-21:30

Angelica Roselie on tunnettu emotionaalisista Happy Hardcore- ja J-Core -seteistään, joissa hän yhdistelee biisejä muodostaen kauniita tarinoita. Traconin iltabileissä hän soittaa emotionaalista vokaalitrancea, ja biisien lyriikat ovat useimmiten rakkausaiheisia tai muuta kaunista, joista jää hyvät fiilikset.

Angelican DJ-setit ovat myös hyvin meneviä ja tanssittavia, joten tanssilattialla ei varmasti tule tylsää tälläkään kertaa.
Tämä japanilaiseen muotiin pukeutuva iloinen ja energinen animetyttö on hyvin ihmisläheinen persoona. Angelicaan on erittäin helppoa tutustua, kunhan vain menee rohkeasti juttelemaan. Jokainen on tervetullut jutulle ja viettämään aikaa samaan porukkaan. Angelican löytää someista ja mixcloudista nimellä @angelicaroselie.

Somet & mixtapet:
https://www.mixcloud.com/angelicaroselie/

https://www.instagram.com/angelicaroselie/

https://www.facebook.com/angelicaroselie

https://twitter.com/angelicaroselie

https://www.tiktok.com/@angelicaroselie

 

HotAnimeBoyz

Soittoaika: 21:30-22:30

HotAnimeBoyz pääsee vihdoinkin valloittamaan Pakkahuoneen ja pistämään pakan aivan sekaisin! Tule mukaan tanssimaan ja laulamaan, kun suomalaiset animecoverit raikaavat pitkin Pakkahuoneen seiniä.

 

 

 

 

 

DJ Yukata

Soittoaika: 22:30-23:30

DJ Yukata räjäyttää pakan tutuilla anime- ja pelimusiikkibängereillä. Tule mukaan tanssimaan biittien tahtiin ja kokemaan conibileiden muodonmuutos!

Kuva: Paavo Ylämäki

 

 

Dave Rodgers & Kaioh

Soittoaika: 23:30-00:30

Traconin 2022 kunniavieraaksi saapuu Italiasta Eurobeat konkari, tuottaja ja lauluntekijä Dave Rodgers. Daven mukana Suomeen matkustaa myös hänen poikansa Federico Pasquini, joka tunnetaan paremmin taitelijanimeltä Kaioh. Kaioh on aktiivinen Eurobeat laulaja, ja hän esiintyy Dave Rodgersin kanssa lauantaina Tracon x Neonya!! Party iltabileissä.

Eurobeatin isäksikin luonnehdittu, vuonna 1963 syntynyt Dave Rodgers on kirjoittanut ja tuottanut yli 2500 kappaletta useille kuuluisille artisteille kuten J-POP laulaja Amuro Namielle (Try Me, Watashi Shinjite) V6 (Ultraman Tiga, Take me higher), Max ja monelle muulle! Daven omia teoksia on kuultu esimerkiksi Initial D -nimisessä animessa. Initial D:n tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuva Deja Vu on kerännyt yli 200 miljoonaa kuuntelukertaa.

Esiintymisessä kuullaan Initial D:stä tuttuja klassikkokappaleita taustanauhan ja kitaran säestyksellä.

Lue lisää kunniavieraasta kunniavieraan omilla sivuilla

 

 

 

No Hero

Soittoaika: 00:30-01:30

No Hero is a fast rising Hard Dance artist originating from Finland with multiple releases under Bionic Bear, M4 Music and Wuze and remixes for artists such as S3RL, Quickdrop and Tatsunoshin. Bringing forth the best of both emotional and carefree sides of Hard Dance this is a set you don't want to miss.

No Hero on kovassa nosteessa oleva Hard Dance artisti Suomesta, jolla on useita julkaisuja Bionic Bearin, M4 Musicin sekä Wuzen alla. No Hero remiksaa artisteja kuten S3RL, Quickdrop ja Tatsunoshin. Setti tuo esiin Hard Dancen parhaat puolet; niin tunteelliset kuin huolettomatkin. Tätä settiä et halua missata!

 

Neonya!! Rave Crew

Soittoaika: 01:30-03:30

Lauantain Tracon x Neonya!! Party -bileiden loppuillan valtaa peräti seitsemästä DJ:sta koostuva Neonya!! Rave Crew! Vauhdikkaita biittejä J-Coresta Eurobeatiin tarjoavat DJ:t SadeN, Hexexen, NEKA, THMZ, BLNQ, Aversal ja Rassyy.