Miitit

Voit varata Traconista miittiajan omalle yhteisöllesi! Tuttuun tapaan miittiteltat löytyvät Sorsapuistosta Lauantain ja Sunnuntain ajan. Ota yhteyttä ohjelmatiimiin sähköpostitse osoitteessa ohjelma (ät) tracon.fi ja kerro viestissäsi,

  •     mille kohdeyleisölle miitti on suunnattu,
  •     kuinka suurta osallistujamäärää odotat miittiin,
  •     onko sinulla toiveita miitin ajankohdan suhteen, ja
  •     lyhyt kuvaus (300–500 merkkiä) miitistäsi ohjelmakarttaa varten.

Huomaathan, että miitin järjestäminen ei oikeuta ohjelmanjärjestäjän etuihin, kuten maksuttomaan sisäänpääsyyn ja greenroomiin.

 

Traconissa järjestettävät miitit:

Perjantai

 

Perjantaille ei ole vielä varattu miittiaikoja.

 

Lauantai

 

Sly Cooper miitti

Pieni miittiteltta
la 12.00–14.15

Nyt on luvassa juhlan paikka.
Kun Sly Cooper fanit kokoontuvat tähän miittiin.

Luvassa on.
Piknik
Onnenpyörä
Tanssia
Ja vaikka mitä.

 

MXTX (Mo Xiang Tong Xiu) - Suomi fanimiitti

Iso miittiteltta
la 13.00–14.45

Kiinalaisen danmei-kirjailijan fanimiitti. The Grandmaster of Demonic Cultivation, Heaven Official's Blessing ja The Scum Villain’s Self-Saving System kuulostaa kenties tutulta? Keskustelua aiheeseen liittyen sekä pienimuotoista ohjelmaa tiedossa. Tervetuloa tutustumaan!

 

Golden Kamuy-miitti

Pieni miittiteltta
la 14.30–16.15
Poromir, esuka

Ei tarvitse lähteä Hokkaidolle asti löytääkseen kätketyn kullan, vaan se voi löytyä Traconista!
Käykööt seikkailusi pienelle miittiteltalle lauantaina Golden Kamuy -miittiin. Miittiin voi tulla vaikka olisi vasta eksynyt sarjan pariin tai olet jo Nodan sarjojen kova konkari. Yleisen sosialisoinnin ohella pyrimme järjestämään pientä ohjelmaa. Kenties Inkarmat ennustaa juuri sinun coniviikonloppusi kulun! Tervetuloa siis banjan löylyihin lauantai-iltapäivänä!

 

Nukkemiitti

Iso miittiteltta
la 15.00–16.00
Lotta, @aminadolls

Oletko hardcore nukkeilija tai muuten vain kiinnostunut tästä harrastuksesta? Jos vastasit ”kyllä”, niin tervetuloa Traconin nukkemiittiin!
Kaikenlaiset nuket saavat tulla mukaan, nuken tuominen ei kuitenkaan ole vaatimus, tulethan mukaan vaikka keskustelemaan! Miittiin saa tuoda mukaan myytävää nukketavaraa.

 

Twisted Wonderland -miitti

Iso miittiteltta
la 16.00–17.00
Niki "azul", Mio

Kiinnostaako sinua Yana Toboson tekemät sarjat, mutta et vielä tiedä Twisted Wonderlandista mitään tai jo tiedät? Nyt on mahdollisuus tulla puhumaan pelistä fanien kanssa!
Ohjelmaa mukana!

Kaikki tervetulleita!

 

MCYT Miitti

Pieni miittiteltta
la 16.30–17.30
Alexis "CrowciTea"

Hei siellä! Oletko mahdollisesti MCYT fani ja haluaisit tavata ihmisiä samasta fandomista? No siinätapauksessa liity joukkoon! Pidetään hauskaa sekä otetaan yhteiskuvia!

 

Homestuck -miitti

Pieni miittiteltta
la 17.30–18.30
Hanna Leivaara, Milla Nousiainen, Nico Raskila, Henna Mikama

Nuori henkilö seisoo makuuhuoneessaan. Sattuipa olemaan että tänään 3. Syyskuuta 2022 on tämän nuoren henkilön 13 vuotis syntymäpäivä. Se sattuu olemaan että 13 vuotta sitten hänen tarinansa sai alkunsa ja tänään hän saa miitin!

Pitkän sekä uuvuttavan postilaatikko matkan jälkeen hän viimein sai avattua pelin jonka tämän ystävä oli hänelle syntymäpäivälahjaksi ostanut. Pelin käynnistyessään hän sai monia mystisiä viestejä toisen planeetan kummallisilta sarvipäisiltä olennoilta jotka ohjasivat häntä hänen alkavassa seikkailussaan. Tovereidensa avustamana tämä nuori henkilö päihitti monia pirulaisia ja keräsi paljon XP:tä, jonka voimin hän rakensi tiensä läpi useiden planeettojen jotta tämä kykenisi viimein tapaamaan rakkaat nettikaverinsa.

Läpi satavien meteoriittien, tuulien, varjojen, Skaian Taistelukentän sekä itse Alternina hän viimein saapui Tampere Talolle. Vuosia kestänyt coni matka läpi ajan oli viimeinkin päättynyt.

Kuullessaan outoa hihitystä sekä korvia raastavaa kimeää elektronista poppi-musiikkia hän lähestyi epälyttävää telttaa Sorsapuiston pihamailla. Astuessaan sisään hän viimein sai nähdä rakkaat ystävänsä sekä tavata muita seikkailijoita kuin myös harmaita sarvipäisiä otuksia.

Koitko tarinan kiinnostavaksi vai tiedätkö jo Homestuckista? Oletko Hiveswap fani joka edelleen odottaa 3:tta osaa peliin, jota kutkuttaa nähdä muita ihmisiä sekä sarvipäisiä harmaita alieneita? Toivotamme sinut sekä muut nettikaverisi tervetulleiksi Homestuck mittiin! Miitin järjestää neljä Homestuck fania jotka ovat innoisaan näkemään fanikunnan paluun sekä tekemään tuttavuuksia uusien fanien kanssa.

Miitti on mukava hetki hengähtää ulkona pois kuumista coni tiloista kuin myös jutella sarjakuvasta sekä Hiveswap pelistä. Miitin aikana järjestetään Homestuck aiheinen pikku visa sekä pyritään pelaamaan muutama peli.

(Huom! Kun saavut miittiin noudatathan conin sääntöjä, et koske ilman lupaa toisten miitissä olevien cosseihin sekä huolehdithan että kaikki ihomaalit, meikit sekä muut maskeeratut pinnat on puuteroitu tahrinnan estämiseksi. Tarjoamme miitissä vauva pulveria hätätapauksiin!)

Kuinka tulee tämä nuori henkilö selviämään sosiaalisesta ahdistuksestaan? Miten hänen ensitapaamisessa hänen lapsuuden ystäviensä kanssa tulee sujumaan? Entäpä se toinen aikajana jossa Homestuck 2 ei koskaan ollut olemassa? Näihin kysymyksiin saamme ehkä vastauksen kun pääset paikalle!

 

Sunnuntai

 

Lolita -miitti

Pieni miittiteltta
su 12.00–13.00
Hellocon ry

Tervetuloa Hellocon ry:n lolitamiittiin! Miitissä pääset tutustumaan toisiin lolitaharrastajiin juttelun ja seurapelien merkeissä. Tule rohkeasti mukaan vaikket olisikaan pukeutunut lolitaan, kiinnostus lolitamuotiin riittää!

 

Genshin Impact -miitti

Iso miittiteltta
su 12.00–14.00
Henriikka ”hencosplay” Alapudas

Hei sinä! Oletko sattumoisin kuullut pienestä vaatimattomasta pelistä nimeltä Genshin Impact? Voi olla, että olet jossain päin internetiä törmännyt tähän kyseiseen ilmiöön ja haluaisit tulla jakamaan ajatuksia muiden Teyvatin fantasiamaailmaan hurahtaneiden kanssa. Halusitpa sitten pyöritellä pelin mutkikkaita lorekiemuroita, keskustella parhaista meta-taktiikoista tai löytää uusia pelikavereita, tämä miitti on tarkoitettu kaikille Genshin-faneille iästä tai Adventure Rankista huolimatta.

 

Ensemble stars! Go!

Pieni miittiteltta
su 13.00–14.00
Lotta @monkyeon, Valden @scrapimmortal, Luca @adonui, Erika @meowerika

Tervetuloa Ensemble stars miittiin. Tule hengailemassa yhdessä muiden enstars fanien kanssa!

 

Harry Potter ja fantasia -miitti

Iso miittiteltta
su 14.00–15.45
Tiia "Hopsu" Korhonen, Anni "Xeonye" Palmu, Sebastian "Arion" Leskelä

Tule hengaamaan yhdessä muiden Potter- ja fantasian fanien kanssa helsinkiläisen Luutakomero ry:n järjestämään miittiin!

 

Kaguya-sama love is war -miitti

Pieni miittiteltta
su 14.00–16.00 
Janne Peltomaa

Hei kiinnostaako Kaguya-sama love is war anime tai manga sinua? Haluatko mahdollisesti keskustella kuka on "paras" hahmo tai mistä jaksosta/vitsistä pidit sarjassa erityisesti? Tule Kaguya-sama love is war miittiin! Miitti on tarkoitettu kaikille kyseisestä sarjasta pitäville, olit sitten animen katsoja tai mangan lukija tai jos sarja muuten vain kiinnostaa sinua. Yritetään kuitenkin pitää miitti spoileri vapaana animen katsojille!