Kirpputori

Tracon järjestää jälleen tapahtumakävijöitä palvelevan kirpputorin anime-, manga- ja roolipeliaiheisille tavaroille! Tervetuloa tekemään löytöjä, tuomaan tapahtuman aihepiiriin sopivia käytettyjä tavaroita myytäväksi tai suorittamaan vaikka molempia!

Kirpputori sijaitsee jälleen Duetto 1 -huoneessa. Henkilökunta auttaa näytteilleasettelussa ja hoitaa myynnin, joten sinun ei tarvitse käyttää kallisarvoista coniaikaasi myyntiin. Kirpputori on loistava paikka tyhjentää hyllyt itselle turhasta tavarasta ja toisaalta löytää uutta mielenkiintoista hyllyntäytettä sen tilalle.

Huom! Kirpputorilla käy vain käteinen.

Aukioloajat

lauantai klo 10-20

sunnuntai klo 9-14

Haluatko myydä tavaroitasi?

Kirpputori on tarkoitettu yksityisille myyjille. Kirpparin henkilökunta hoitaa tavaroiden myynnin, joten sinun tarvitsee vain rekisteröidä tuotteesi Kirppu-nettipalveluun, tulostaa niihin hintalaput ja tuoda ne paikalle. Voit itse päättää, miten kauan tuotteesi ovat myynnissä. Tracon ry ei vastaa mahdollisista veroseuraamuksista.

Tuotteita saa tuoda myyntiin perjantaina klo 16:00 - 19:00, lauantaina 9:00 - 10:00 sekä koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina. Myymättä jääneitä tuotteita ja tuottoja saa myös noutaa koska tahansa kirpputorin aukioloaikoina, ja sunnuntaina sen sulkemisajan jälkeen 17:00 saakka. Klo 17:00 mennessä hakemattomat tavarat ovat vapaata riistaa kaikille conikävijöille. Tracon ei myöskään toimita hakematta jääneitä rahoja myyjille.

Kirpputori on myyjälle täysin ilmainen: minkäänlaista provikkaa ei myyntitapahtumista peritä!

Tavaran ilmoittaminen Kirppuun aukeaa 8.8. klo 18 ja sulkeutuu 29.8. tai kun tavaraa on tarpeeksi.
Tästä pääset Kirppuun. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

Paikan päällä ei ole mahdollista rekisteröidä lisää tuotteita. Voit tuoda tavaraa myyntiin vain jos sinulla on tapahtuman ranneke, sillä sinun täytyy päästä kirpputoritilaan tuomaan ja hakemaan tavarasi.

Huomaathan, että ammattimainen uudelleenmyynti ei kuulu kirpputorille.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää kirpputorista, lähetä sähköpostia osoitteeseen kirpputori (ät) tracon.fi.