Artesaanit

Artesaanit

Tapahtumasta löydät taidekujan lisäksi muitakin kädentaitajia artesaanialueelta! Artesaanit löydät myyntisalin edustalta ensimmäisestä kerroksesta.

 

 

Artesaanit

perjantai - sunnuntai

 

Eeva Nikunen

Teen kuvituksia fantasiamaailmasta.Pöydältäni löydät tänä vuonna alkuperäistä taidetta, printtejä, postikortteja, tarroja, sekä kuvittamani kirjan ’Enchanted Valley’.

 

 

 

 

Jasu Wonder World

Jasu Wonder World-pöydältä löydät Jasu Hintsalan upean värikkäillä vesivärimaalauksilla varustettuja taidetuotteita. Valikoimasta löytyy muun muassa tarroja, magneetteja, t-paitoja, värityskirjoja, printtejä, kortteja, sekä hiirimattoja! Tuotteiden kuvituksissa esiintyvät pääasiassa erilaiset eläimet, suosituimpina kettu- ja norppa-aiheet, mutta monia monia muitakin eläimiä löytyy! Tervetuloa tutustumaan ja juttusille! :)

 

 

Lisan Otuspaja – Lisa’s Creature Crafts

Olen suomalainen käsityöyrittäjä ja pöydältäni löydät keinokarvasta valmistamiani eläinasusteita: korvia, häntiä ja tassuja! Tule shoppailemaan, hypistelemään tai jutustelemaan!

 

 

 

 

Myrntai

Olen Tampereelle pesiytynyt taiteilija ja taiteeseeni on löytänyt tiensä lauma erilaisia otuksia, kissoja, pöllöjä, henkiä ja joskus joku ihminenkin. Teemat pyörivät fantasian, kummien juttujen, scifin ja roolipelien ympärillä. Valikoimissa on mm. paljon erilaisia tarroja, washiteippiä, avaimenperiä, kirjanmerkkejä, postikortteja, printtejä ja zinejä. Olen tykästynyt niin perinteiseen musteeseen kuin värikkääseen menoon digitaalisesti.

 

 

Si3art

Hello, I'm Silvia! Coming to visit from Estonia, I will bring a lot of watercolor painted illustrations as prints, stickers, keychains, button pins and I'll also have a selection of handmade embroidered patches. Perhaps you can find a cool little addition for a jacket or a bag here. Please come take a look at the event what's up for offer and in the meantime you are welcome to take a peek at my social media! :)

 

 

Yölamppu

Yölampun pöydältä löydät demonien, pappien ja hirviöiden tähdittämää dark fantasy-teemaista originaalia taidetta erikokoisten julisteiden, sarjakuvien, korttien ja tarrojen muodossa.

 

 

 

 

Veri

Verin pöytä katetaan julisteilla, sarjakuvilla ja charmeilla syksyisen teeman mukaan! Kauhua Vampire: the Masqueraden maailmasta, suomalaisia hirviöitä ja yllätyksiä danmein-novellien ja otomepelien puolelta. <3

 

 

 

 

Artesaanit

lauantai - sunnuntai

 

Astermorn

Hello! I'm Marinda, an illustrator & concept artist from the Netherlands. I sell a range of products like posters, stickers and enamel pins, of both original works and fanart. My inspiration mostly comes from nature, mythology and astrology. Looking forward to meeting you at Tracon!

 

 

 

Kiserinn

Hei kaikille! Pidän erityisesti pastellisävyillä ja rajoitetuilla väripaleteilla leikkimisestä, ja pöytäni sisältö heijastaakin vahvasti näitä elementtejä.

Tällä hetkellä fanitaiteen puolelta inspiraatiota tuovat esimerkiksi Ghiblin tuotanto, FFXIV ja Genshin Impact. Pastellisen yleisilmeen alle mahtuu hyvin myös fanitaidetta esimerkiksi Chainsaw Manista. Originaalitaiteeni aihealueet pyörivät paljon leivosten ja eläinten ympärillä.

Pöydältä löytyy laaja kattaus erilaisia tuotteita, kuten pehmoleluja ja tyynyjä, kokoelma monenlaisilla eri efekteillä toteutettuja charmeja, puhelinpidikkeitä, avainnauhoja sekä puisia käyttötavaroita aina magneeteista avaimenperiin. Myynnissä on printtien ja tarrojen lisäksi myös iso litania muita tuotteita, joten tulkaa ihmeessä vilkaisemaan tai vaikka juttelemaan yhdessä lempisarjoistanne!

 

Origami-kurki

Origami-kurki on lahtelainen, yhden naisen yritys, joka tekee ekologisia koruja paperista. Kaikki tuotteet valmistetaan joko kokonaan, tai osittain paperista, kierrätysmateriaaleja suosien. Origami-kurjen lempi materiaali korujen valmistuksessa on ehdottomasti vanhat kirjat. Ajatus siitä, kuinka jokaisen korun mukana kulkee pieni pala tarinaa kantajansa mukana, viehättää. Origamikurki uusiokäyttää myös muita paperi-/kartonkimateriaaleja, kuten maitopurkkeja, pakastepizzalaatikoita, lasten vanhoja piirustuksia - mitä vain! Kaikki korut käsitellään vedenkestäviksi. Tuotteiden suunnittelun kulmakiviä ovat ekologisuus, kierrätys, uusiokäyttö, zero waste -ajattelu ja ennen kaikkea innovatiivisuus: tehdä jotain mitä ei vielä ole tehty ja uskaltaa kokeilla mitä kaikkea voikaan tehdä, ihan vaan paperista!

 

 
Teksti: ShinonArt on tamperelainen eläin- ja olentoaiheisiin kuvituksiin keskittyvä taiteilija. Toteutustapoina ovet digitaalinen maalaus sekä vesivärit ja inspiraatio taiteeseen löytyy mytologiasta ja fantasiateemoista. Myynnissä erilaisia printtituotteita kuten eri kokoisia taideprinttejä ja zinejä.
 
 

 

UninuCrafts

UninuCrafts-pehmot syntyvät tamperelaisen käsityönörtin kodin uumenissa. Pehmot saavat inspiraationsa eläinkunnasta ja mytologioiden hahmoista, ja ovat kaavoista lähtien käsityötä. Tänä vuonna joukon jatkoksi on tullut pesueellinen opossumeja uusia koteja etsimään.