Tracon Live!

Sorsapuistossa sijaitseva Tracon Liven ulkolava tarjoaa jälleen runsaasti tanssi ja musiikkiesityksiä. Kuten muukin puiston ohjelma, on Tracon Live! kaikille avointa ohjelmaa, jota pääset seuraamaan ilman Traconin rannekettakin.

Kuvaaja: Sami Eräluoto
Kuvaaja: Sami Eräluoto

Perjantai

 

Vhispearl – TWICE hitit – Dance cover

Pe 17.00–17.30

Vhispearl

Vhispearl ensimmäinen solo live tanssiesitys. Luvassa on Kpop ryhmä TWICE:n isoimpia hittejä. Jos olet suuri TWICE fani tule ihmeessä katsomaan tanssiesitystä! Vanhoja ja uusia hittejä dance covereina.

 

Laceheart Idols 4th live: Project PriPara!

Pe 17.30–18.00

Laceheart Idols

Viime keväällä debytoinut Laceheart Idols on taas täällä! Olemme raikas uusi idoliryhmä ja tähän asti olemme esittäneet muun muassa Love Live! ja Vocaloid kappaleita, mutta nyt on ennen näkemättömän PriParan aika. Odotamme innolla tuloanne ja muistakaa ottaa valotikkunne mukaan esitykseen!

 

3xDMG — videopelimusiikkia 🎶

Pe 19.00–20.00

3xDMG

Mitä saadaan kun aloitteleva DJ, rocktähteyttä tavoitteleva kitaristi sekä retrokonsolikeräilijä lyöttäytyvät yhteen? Maailman paras animesarja olisi yksi vaihtoehto, mutta tällä kertaa vastaus onkin pelimusiikki coverbändi!

3xDMG koostuu kitaristista, DJstä sekä chiptuneartistista. Vierailevana lisänä vahvistamaan livesoundia ovat basisti ja rumpali!

 

Lauantai

 

Cosplay Catwalk

La 13:00-13:30

Onko sinulla, parillasi tai ryhmälläsi upeat cosplayasut joita haluatte päästä esittelemään yleisön edessä mutta kisaaminen ei tunnu siihen oikealta vaihtoehdolta? Cosplay catwalkissa pääset nousemaan Traconin Live! lavalle ilman kisaamisen tuomaa stressiä.
Cosplay Catwalkiin on matalan tason muotinäytös johon voit osallistua itsetehdyllä tai ostamalla puvulla juontajan selostamana. Lavaosuuteen ei sisälly esitystä mutta voit suunnitella hahmouskollisen kävelyn ja poseerauksen.

Cosplay Catwalkiin on ennakkoilmoittautuminen. Löydät ilmoittautumisohjeet Traconin cosplay sivuilta.

 

AquaShine! 6th Live: Fortunate Horizons

La 14:00-14:45

AquaShine!

Mirai zura! Jos kaipaat elämääsi hieman idolien tuomaa loistoa, nyt sen saamiseen on ainutlaatuinen mahdollisuus, sillä AquaShine valtaa taas Traconin lavan! Esityksessä on luvassa sekä ryhmän klassikoita että täysin meiltä ennen näkemättömiä tansseja, joten pidä lujaa kiinni hatustasi ja valotikustasi ja tule kokemaan tämä mahtava show!

 

NordicMuse - Ikiroutaiset Hitit

La 15:00-15:45

NordicMuse

Piristävä ja pirskahteleva, kuin pikku pakkanen, Nordic Muse on täällä!
Pohjolasta tuleva NordicMuse on iloinen LoveLive! - cover tanssiryhmä humoristisella twistillä.

NordicMusen kokoonpano koostuu mitä hurmaavimmista persoonista! Millaisia tarinoita Hanayo tällä kertaa kertoo alpakoista? Entä käykö Nozomin karmea korttiennustus toteen? Kuka voittaa puffeimmat hameet sub-unit tittelin? BiBiBileet, IskelmäPrinsessat vai PikkuOravat?

Tule katsomaan kuinka iloisesti 1, 2 hypätään, ja kuinka kiirekin tuntuu ihmeelliseltä ystävien kanssa!

Oletko siis valmis pitämään hauskaa NordicMusen tyylillä?

 

Revontulet 2nd live - From ZERO to TWO!

La 16:00-17:00

Revontulet

"Ensimmäinen askel nollasta eteenpäin vaatii rohkeutta; tahdon muuttua!"
Revontulet ovat täällä taas - uudistetulla kokoonpanolla, suurempana ja parempana kuin koskaan! Ryhmä on tullut tarjoilemaan uuden annoksen toinen toistaan taianomaisempia laulunumeroita, valmiina viemään jokaisen Love Live!-fanin mukanaan kohti uusia ulottuvuuksia. Mutta mitä näiden idoleiden muodonmuutos tuokaan tullessaan? Tule mukaamme ottamaan siitä selvää!

 

Jazz x Trio - musiikkituokio Disneylle ja videopeleille 🎶

La 17:30-18:00

Joonas "JoonasD6" Mäkinen, Matti "begia" Ruuskanen, Milla "miltsuee" Kotilainen-Dwyer

Jump Up, Super Star! soimaan ja menoksi! Jazz x Trio on pari vuotta ehtinyt harjoitella ja esittää runsaasti musiikkia rennolla akustisella asenteella. Erityisesti Disney-klassikoissa riittää ammennettavaa, ja lyhyt kattaus sisältää myös valikoiman tunnetumpaa ja harvinaisempaa videopelimusiikkia. Triossa esiintyvät: Milla Kotilainen-Dwyer, laulu, Matti Ruuskanen, kontrabasso, Joonas Mäkinen, koskettimet.

 

Everfrost 🎶

La 19:00-19:45

EVERFROST on suomalainen power metalliyhtye, jota inspiroi japanilainen animemusiikki ja estetiikka. Bändin toinen täysimittainen albumi ‘Winterider’ on kerännyt suosiota Suomessa ja ulkomailla, niin anime kuin metallifanien keskuudessa. Albumi kertoo epätoivoisen fantasiatarinan suomalaisesta talvesta, joka on kuvitettu albumin mukana olevassa mangassa.
Poimi oma kopiosi ja tule katsomaan animemusiikin klassikoista ja Winteriderin parhaista paloista koostuva EVERFROST-konsertti Traconissa 2022!

 

Sunnuntai

 

Tracon Dance Medley VI

Su 12:00-13:30

LUMINE, Collision, Λnlimited∞, Over the Zettai, BLUFF

Jo Tracon-klassikoksi muodostunut odottemitaa ja k-poppia yhdistävä tanssiohjelma pistää jälleen Sorsapuiston nurmikon vipattamaan, tänä vuonna jo kuudetta kertaa! Lavalla nähdään sekä vanhoja tuttuja että uutta talenttia kun BLUFF, Over the Zettai, Λnlimited∞, Collision ja LUMINE tuovat katsojien iloksi jälleen uuden setin kaikenmaailman bängereitä. Kahden vuoden tauon jälkeen ryhmät ovat kaikki enemmän kuin innoissaan päästessään Traconin livelavalle. Luvassa on siis taattua laatua ja mukaansatempaavaa meininkiä! Tulethan toivottamaan Traconin tervetulleeksi takaisin pandemiatauolta yhdessä meidän kanssa! ⭐

 

Sunset Idols, DANCING ZONE Autumn Live!

Su 14:00-14:45

Sunset Idols

Tervetuloa katsomaan Sunset Idolsin viidettä liveä jälleen kerran paikan päällä! Viime vuonna jouduimme esiintymään etänä, mutta tällä kertaa pääsemme tuomaan teille kunnon esityksen live lavalla. Tämän kertainen esityksemme koostuu trio-kappaleista sekä kahdesta koko ryhmän kappaleesta. Tulkaa ihmettelemään yhdessä tanssivia tähtiä kanssamme tällä ihmeellisellä conipaikalla!

 

Lolita-muotinäytös

Klo 15:30-16:00

Hellocon Ry, Tuulia Lautamaja

Hellocon ry:n järjestämä suomen lolita-yhteisön muotinäytös. Lolita on japanilaislähtöinen katumuotityyli, joka on 2000-luvulla saanut paljon harrastajia eri puolilta maailmaa. Tässä näytöksessä pääset tutustumaan erilaisiin lolita-tyyleihin ja näet millaiset asut ovat nyt pinnalla, lolita-muodin harrastajien esittellessä häikäiseviä asukokonaisuuksiaan!