Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikka

Tapahtumapaikka on Tampere-talo, joka sijaitsee Tampereen keskustassa lyhyen matkan päässä rautatieasemasta. Se on Pohjoismaiden suurin kongressi- ja konserttikeskus, jonka suurimpaan saliin mahtuu lähes 1800 ihmistä. Lisätietoa tiloista on Tampere-talon sivuilla.

Tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä on viihtyisä Sorsapuisto, jonka yli neljän hehtaarin viheralueilla voi viettää aikaa ystävien seurassa. 

Tampere-talon sijainti Google Mapsissa. Tampere-talon tapahtumanaikaiseen karttaan on tämän sivun lopussa.

Sijainti ja palvelut

Tapahtumapaikka sijaitsee Tampereen kaupungin ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä. Lyhyen kävelymatkan päässä on useita ravintoloita ja kauppoja. Esimerkiksi kauppakeskus Tullintorilla on useita ravintoloita, K-ruokakauppa sekä Otto-automaatti.

Vaate- ja tavarasäilytys ja pukuhuoneet

Traconissa on vaatesäilytystä varten maksuton narikka, joka sijaitsee Tampere-talon ala-aulassa. Tähän narikkaan voi jättää takit, käsilaukut, ostoskassit ja pienikokoiset selkäreput. Tähän narikkaan liian suuret esineet viedään isotavaranarikkaan.

Vaatesäilytyksen aukioloajat 

perjantaina klo 16.00 - 22.00
lauantaina klo 9.00 - 22.00
sunnuntaina klo 9.00 - 18.00.

Erikseen on myös isotavaranarikka, johon viedään kaikki suurikokoisemmat ja hankalammat asurekvisiitat sekä matkalaukut. Isotavaranarikka sijaitsee Sorsapuistossa.

Huomioithan, että Tampere-talo on kiinni perjantain ja lauantain välisenä yönä sekä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä klo 22.00 - 9.00. 

Isotavaranarikan aukioloajat

perjantaina 12.00 - 23.00
lauantaina 9.00 - 23.00
sunnuntaina 9.00 - 19.00

Tapahtumaorganisaatio ei ole vastuussa narikkaan jätetyistä tavaroista, vaikka toki tekee parhaansa tavaroiden oikeaoppisen säilömisen kannalta. Narikkaan tapahtuman jälkeen unohtuneet tavarat toimitetaan tapahtuman jälkeisellä viikolla eOmistaja-palveluun.

Tapahtumapaikalla on erilliset pukuhuoneet sekä cosplaykilpailijoiden että kävijöiden käyttöön. Pukuhuoneet merkitään tapahtumapaikan karttaan, joka julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Saapuminen

Tampere-talo sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, vain 500 metrin päässä rautatie- ja linja-autoasemilta. 

Lähimmäksi Tampere-taloa pääset TKL:n bussilinjalla numero 2, joka liikennöi Särkänniemestä Rauhaniemeen kulkien Keskustorin ja Linja-autoaseman kautta. Tampere-talolle pääset myös ratikalla. Tampere-taloa lähimpänä olevat ratikkapysäkit ovat Tulli ja Sammonaukio. 

Tampereen julkisen liikenteen aikataulut voit katsoa TKL:n reitti- ja aikatauluhausta.

Pysäköinti

Läheistöllä sijaitsevissa P-Tullintorissa, P-Tampere-talossa ja P-Hämpissä on vapaita maksullisia parkkipaikkoja.

Lähin pysäköintihalli P Tampere-talo sijaitsee n. 150 metrin päässä Tampere-talolta, sisäänkäynti Åkerlundinkadulla. P Tullintorille sisäänkäynnit Åkerlundinkadulla ja Pinninkadulla. Pysäköintihallit ovat maksullisia. 

Tampere-talon lisäpaikoitusalue on Kalevantien toisella puolen sijaitseva Sairaalankadun pysäköintialue, jossa on noin 300 pysäköintipaikkaa. Alueella pysäköinti on maksullista maanantaista lauantaihin klo 8–20 välillä. Pysäköintialue on noin 100 metrin päässä Tampere-talolta. Tampere-talon piha-alueen pysäköintialue on tarkoitettu ainoastaan henkilökunnalle ja järjestäjille.

Raha

Suuri osa myyntipöytien rahaliikenteestä toimii käteisellä, jotkut myyjät voivat myös ottaa kortteja vastaan. Alueen ravintolat hyväksyvät maksuvälineeksi kortin, mutta varsinkin Visa Electron-tiedustelut voivat ruuhkautua päivän mittaan. Suosittelemme kävijöitä varaamaan mukaan tarvitsemansa määrän käteistä rahaa. Tampere-talossa on käteisnostoja varten Nosto-automaatti.

Tapahtumapaikan kartta