Majoitus

Coniviikonlopuksi kannattaa hankkia majoitus ajoissa! Tracon järjestää kävijöilleen edullista lattiamajoitusta lähialueen koululla. Majoituskouluna toimii Tampereen Kansainvälisen koulun (FISTA) tilat. 

Lattiamajoituspaikat ostetaan ennakkoon lipunmyynnin yhteydessä.

Kysyttävää majoituksesta? Ota yhteys sähköpostitse liput (ät) tracon.fi

 

Majoituskoulu

Tampereen kansainvälinen koulu

Satakunnankatu 60, n. 2,8 km Tampere-talolta
Hinta: 10€ / yö / hlö
Tampereen kansainvälinen koulu kartalla

Kun ostat majoituspaikan, täytäthän majoituspaikkaan vain majoittujan tai majoittujien tiedot, vaikka majoituksen maksaisi joku muu kuin majoittuja. Ostetuista majoituspaikoista ei tule erillistä lippua. Ongelmatapauksissa ottakaa yhteys sähköpostitse liput (ät) tracon.fi.

Suosittelemme ennen ostoa lukemaan läpi lippukaupan käyttöehdot sekä rekisteriselosteen.

Majoituspaikka on suljettuna lauantaina klo 11 - 19, mutta koululle saa jättää tavaroita siististi omalle yöpymispaikalleen omalla vastuulla. Huomaathan, että majoituksen ollessa suljettuna et pääse hakemaan tavaroitasi, joten otathan kaikki conissa tarvitsemasi tavarat mukaasi.

Muistathan ottaa mukaan oman makuupussin, tyynyn ja makuualustan. Majoituspaikkoihin ei kuulu makuualustaa. Jos käytät ilmapatjaa, kannattaa sen täyttäminen käydä tekemässä ennen yötä, jottei täyttämisestä tuleva ääni häiritsisi muiden nukkumista.

Majoituspaikoilla on koko illan ja yön läsnä Traconin majoitusvalvojia, jotka huolehtivat nukkumatilojen rauhallisuudesta ja yleisestä järjestyksestä. 
 

Majoituksen aukioloajat

pe–la 18.00 – 11.00
la–su 19.00 – 11.00

Perjantaina 2.9. aukeaa klo 18.00
Lauantaina 3.9. sulkeutuu klo 11.00, aukeaa jälleen klo 19.00
Sunnuntaina 4.9. sulkeutuu klo 11.00
 

Conibussi

Aamuisin ja iltaisin kulkevalla Conibussilla pääsee kätevästi Tampere-talolta majoituskouluille ja takaisin. Conibussin aikatauluun voit tutustua täällä.