Musiikkiohjelma

 

Konsertit ja musiikkiesitykset ovat oleellinen osa Traconin ohjelmaa. Tänä vuonna olisi tiedossa seuraavia korvia hiveleviä esityksiä. Livemusiikkia on tarjolla sekä Pienessä Salissa, että ulkona puistossa Tracon Live! -lavalla.

Mythrian – Kantele- ja šamaanirumpukonsertti OHJELMA PERUUNTUNUT

Pieni sali pe 2.9. 18.00–18.45

Mythrian loihtii kanteleen ja šamaanirummun kanssa myyttisiä maisemia muinaisten runolaulujen ja loitsujen muodossa. Matkoja tehdään Manalaan ja opetellaan myös verenseisautusta.  Tervetuloa matkalle vuosisatojen taakse ja muihin ulottuvuuksiin, kauas pois arkisesta elämästä.

 

3xDMG — videopelimusiikkia

Tracon Live! -lava pe 2.9. 19.00–20.00

Mitä saadaan kun aloitteleva DJ, rocktähteyttä tavoitteleva kitaristi sekä retrokonsolikeräilijä lyöttäytyvät yhteen? Maailman paras animesarja olisi yksi vaihtoehto, mutta tällä kertaa vastaus onkin pelimusiikki coverbändi!

3xDMG koostuu kitaristista, DJstä sekä chiptuneartistista. Vierailevana lisänä vahvistamaan livesoundia ovat basisti ja rumpali!

 

Nörttikuoro Pixel Sisters esiintyy

Pieni sali pe 2.9. 20.00–20.45

Oletko valmis hyppäämään mukaan laulujen vietäväksi, kohti kuoromusiikin syövereitä? Tampereen oma nörttikuoro Pixel Sisters pistää parastaan ja tarjoaa elämyksiä Westerosista aina Keski-Maahan saakka. Tervetuloa mukaan!

 

Unreality & Ylioppilaskunnan Soittajat: Symphonic Stories

Iso sali la 3.9. 14.30–16.00

Sekakuoro Unreality ja Ylioppilaskunnan Soittajat yhdistävät vihdoin voimansa!
Peleistä, elokuvista ja animaatioista löytyy monia tarinoita, jotka harvoin tulevat kerrotuiksi konserttisaleissa.
Luvassa suuria tunteita, epätoivon sulattavia toivon säveliä sekä välähdyksiä muiden maailmojen reunoilta. Nyt niitä esittävät sinfoniaorkesteri ja kuoro!
Tässä konsertissa tarinat tulevat lähelle; musiikin kautta!

Unreality -kuoroon voit tutustua täällä:

https://www.youtube.com/c/Unrealitykuoro

http://unreality.fi/

Ylioppilaskunnan soittajiin täällä:

https://ys.fi/

 

Ylioppilaskunnan Soittajat ja Unreality: Symphonic Stories

 

Tolkuton Plays MUUMIMETALLIA

Pieni sali la 3.9. 16.00–17.15 

Sumio Shiratorin rakastetut Muumilaakson tarinoita (Tanoshii Mūmin Ikka) taustamusiikit uudelleensovitettuna eeppisiksi metalliversioiksi Tolkuttoman toimesta!

Muumimetallit ovat yli vuosikymmenen ajan niittäneet mainetta YouTubessa ja historiasta löytyy muutama harvinainen live-esiintyminenkin eri coneista vuosien takaa. Mutta nyt sinulla on harvinainen tilaisuus todistaa tämä tapahtuma jälleen livenä viiden vuoden tauon jälkeen, ja tätä ei muualla hetkeen nähdä!

Mukana voi olla myös vierailevia tähtiä...

Olli "Tolkuton" Kääriäinen on Pohjois-Savosta lähtöinen oleva AV-tuottaja/taiteilija/muusikko, jonka tavaramerkkeinä ovat pömpöösi melankolinen eeppisyys yhdistettynä savolaisen kieroon lupsakkaan olemukseen unohtamatta tietenkään silinterihattua!

https://youtube.com/tolkutonta
https://www.facebook.com/muumimetallia
https://www.instagram.com/tolkuton/
https://tolkuton.weebly.com/

 

Jazz x Trio - musiikkituokio Disneylle ja videopeleille

Tracon Live! -lava la 3.9. 17.30–18.00 Joonas "JoonasD6" Mäkinen, Matti "begia" Ruuskanen, Milla "miltsuee" Kotilainen-Dwyer

Jump Up, Super Star! soimaan ja menoksi! Jazz x Trio on pari vuotta ehtinyt harjoitella ja esittää runsaasti musiikkia rennolla akustisella asenteella. Erityisesti Disney-klassikoissa riittää ammennettavaa, ja lyhyt kattaus sisältää myös valikoiman tunnetumpaa ja harvinaisempaa videopelimusiikkia. Triossa esiintyvät: Milla Kotilainen-Dwyer, laulu, Matti Ruuskanen, kontrabasso, Joonas Mäkinen, koskettimet.

 

Everfrost

Tracon Live! -lava la 3.9. 19.00–19.45

EVERFROST on suomalainen power metalliyhtye, jota inspiroi japanilainen animemusiikki ja estetiikka. Bändin toinen täysimittainen albumi ‘Winterider’ on kerännyt suosiota Suomessa ja ulkomailla, niin anime kuin metallifanien keskuudessa. Albumi kertoo epätoivoisen fantasiatarinan suomalaisesta talvesta, joka on kuvitettu albumin mukana olevassa mangassa.
Poimi oma kopiosi ja tule katsomaan animemusiikin klassikoista ja Winteriderin parhaista paloista koostuva EVERFROST-konsertti Traconissa 2022!

EVERFROST

 

Final Fantasy XIV Piano Recital

Pieni sali su 4.9. 11.00–12.00 Freontwel, Timja Aunola

Have you heard of the critically acclaimed MMORPG Final Fantasy XIV? Featuring songs from all the expansions from Heavensward to Endwalker Timja and Tapio will be conjuring up Masyoshi Soken's and Nobuo Uematsu's melodies of the Seventh Astral Era. So step aside from the rowdy rabble of the convention floor and sit down, for you are invited to the world of Eorzea.