Taidekuja

Taidekuja

Traconin taidekujalla kuvataiteen ja kädentaitojen harrastajat esittelevät ja myyvät töitään. Kujalta voit löytää fanitaidetta ja originaaleja taidonnäytteitä useilta eri taitelijoilta tapahtumaviikonloppuna. Huomioithan, että useimmat myyjät voivat ottaa vastaan vain käteistä. Osa taiteilijoista on kujalla vain yhtenä päivänä, joten kujalla kannattaa pyörähtää kaikkina päivinä!

 

Taidekujan aukioloajat

Perjantai: 16 - 20
Lauantai 10 - 19
Sunnuntai 10 - 17

 

Kujakartta

Julkaisemme esittelyt kujalaisista lähempänä tapahtumaa.

Kujapöytä 80 - koko 80 cm x 180 cm - pöydät 1-4, 25-34

Kujapöytä 75 - koko 75 cm x 125 cm - pöydät 13-24 ja 35-47

Kujapöytä 50 - koko 50 cm x 150 cm - pöydät 5-14

Taidekujaa koskevat kysymykset ja yhteydenotot voi lähettää osoitteeseen: taidekuja [at] tracon.fi

 

Suodata taiteilijoita: Kaikki Perjantai Lauantai Sunnuntai

Pöytä Päivä Kuva Nimi ja kuvaus
1. Perjantai, lauantai, sunnuntai

maron_art

Pöydältäni löytyy fanitaidetta eri animeista, leffoista ja peleistä printteinä, sekä muuta pientä kivaa. Teen tilaustöitä paikan päällä, ja minuun voi olla yhteydessä ennen tapahtumaakin. Tervetuloa!

2. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Anni K. Comics

Anni K. tässä terve! Piirrän kahta nettisarjista, Transfusionsia ja The Witch Dooria. Pöydästäni löytyy mm. sarjakuvia, printtejä ja kortteja sekä paljon tarroja!

3. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Sysirauta

Moi olen Sysi, piirrän perinteisellä medialla asioita, joissa on paljon mustaa, intensiivisiä värejä ja geometriaa.
Aiheet ovat pitkälti fantasiaotuksia, hiukan surrealistiakin sellaisia, sekä vastapainoksi sympaattisia lintuja, marsuja ja kissoja noin esimerkiksi.
Pöydältä löytyy printtejä, postikortteja, tarroja, magneetteja ja pinssejä.

4. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Mustekukka

Myyn pöydälläni perinteisellä japanilaisella tsumami zaiku - tekniikalla valmistettuista kukista tehtyjä koristeita. Valmiista tuotteista löytyy mm. erilaisia hiuskoruja, joista löytyy kiinnitykseltään sopivia koristeita niin pitkiin kuin lyhyempiinkin hiuksiin. Pöydältä löytyy myös erilaisia kukista tehtyjä koruja, kuten korvakoruja, sekä avaimenperiä ja laukkuihin kiinnitettäviä koristeitä.

5. Sunnuntai

Saida

Moikka! Olen Saida, piirtelijä saaristosta. Pöydältäni löytyy sekalaisesti sekä fanarttia että originaalia tuotosta. Tuotevalikoimassa on mm. tarroja, printtejä, charmeja ja pinssejä

6. Sunnuntai

Kauhtua

Olen taiteen harrastaja ja moni-osaava artesaani. Tuotevalikoimastani löytyy lähinnä FFXIV aiheista fani tuotantoa printtien, charmien ja ompelutöiden muodossa. Tervetuloa ihmettelemään ja moikkaamaan!

7. Sunnuntai

Velhox

Innokas Tracon-ensikertalainen esittäytyy! Värikkäästä valikoimastani tulet löytämään fanitaidetta eri anime-, animaatio-, roolipeli- ja videopelisarjoista. Myyn muun muassa taideprinttejä, pinssejä ja vinyylitarroja tutuista hahmoista. ᕙ(`▿´)ᕗ

8. Sunnuntai

Tenkain

Moi! Toimitan pöydälläni manga- ja peliaiheista fanitavaraa. Spotlightissa on League of Legends, Monster Hunter, Arknights ja Chainsaw Man. Saa tulla sanomaan moikka!

10. Sunnuntai

Hallanvalo

Heipä hei! Olen Hallanvalo, Oululainen kuvataiteilija ja söpöjen sammakoiden ystävä! Pöydästäni löytää laajasti originaalia arttia korvisten, avainnauhojen, charmien, tarrojen yms muodossa, sekä pieniä määriä myös fanarttia. Olen instagramissa aktiivinen, ja sieltä näkee hyvin millaisia tuotteita pöydältäni löytyy. Olen kujalla sunnuntaina, nähdään silloin!

11. Sunnuntai

FeelingJellyArts

Sytytkö animen sankaritarinoista? Fanitaidetta kaikista suosikkisarjoista, mm. My Hero Academia, Demon Slayer, Tokyo Revengers, Jujutsu Kaisen ja Haikyuu. Pöydältäni löytyvät perinteiset taidekujatuotteet, pinssit ja charmit, mutta myös erikoisempia juttuja, kuten tyynyjä, kasseja ja penaaleita.

12. Sunnuntai

Mica's Deco

Moikka! Pöydältäni löydät käsintehtyjä hartsikoruja,- avaimenperiä, ja kodinkoristeita! Koruissa esiintyy muun muassa kolmisilmäisiä kissoja ja eläinten kalloja, kun taas avaimenperistä löytyy enemmän pirtsakampia ja syötävänsöpöjä värejä! Tervetuloa!

13. Sunnuntai

JKmiddlehouse

Janika Keskitalo tai nimimerkiltään JKmiddlehouse, on taiteilija ja striimaaja Tampereelta. Pöydältä löytää taideprinttejä, asusteita, tarroja, sarjakuvia ja omakustanteisia kirjoja. Taiteessa tapaa sekä originaalia taidetta, että fanitaidetta. Paikan päällä voi myös tilata pieniä tussitöitä.

14. Perjantai, sunnuntai

lucinfernos

Olen 20-vuotias anime- ja peli-intoilija ja pelisuunnittelun opiskelija Tampereelta. Erikoistun etenkin animetyylisten teosten tuottamiseen, mutta pöydältä löytyy kirjo erilaisia tyylejä viimeisten muutamien vuosien varrelta. Printtivalikoima koostuu lähinnä fanitöistä mm. Genshin Impactista, rytmipeleistä, Vocaloideista ja VTubettajista. Tämän lisäksi kokoelmasta löytyy tarroja, pinssejä ja ensimmäistä kertaa myyntiin tulevia avaimenperä-charmeja!

15. Lauantai, sunnuntai

Laisanen

Olen hahmosuunnittelija ja konseptiartisti Helsingistä. Olen työskennellyt vaihtelevasti mobiilipelien ja animaation parissa vuodesta 2012. Myyn postikortteja, joiden aihe vaihtelee tavallisista eläimistä erikoisiin otuksiin. Hanki lahjaksi ystävälle tai omalle työpöydälle koristeeksi!

16. Sunnuntai

GeistVIRUS

Kymenlaaksolainen keskiyön taiteilija saapuu jälleen Traconiin! Valikoimastani löytyy paljon aasialaisesta kulttuurista, mystisestä unimaailmasta ja okkultismista vaikutteita saaneita taideprinttejä, tarroja, pinssejä ja paljon muuta kivaa kotiin vietäväksi. Myös fanitaide tuotteita on tarjolla erilaisista pelisarjoista kuten Õkami, Spyro the Dragon, Dungeons & Dragons ja Warframe. Tervetuloa eksymään mystiikkaa täynnä olevan pöytäni luokse!

17. Sunnuntai

Carusti

Hei! Pöydältäni löytyy fanitaidetta videopeleistä ja animesta/mangasta sekä original arttia fantasia ja pöytäroolipeli teemalla. Myyn työni printtien, tarrojen ja charmien muodossa.

18. Sunnuntai

Reshi

Pöydältäni löydät paljon söpöjä, kimaltavia ja värikkäitä fanart sekä originaalituotteita! Jos erityisesti kiinnostaa Tokyo Revengers, toivon että tulet juttelemaan!
Tervetuloa katselemaan ja ostelemaan, toivotan kaikille oikein mukavaa Traconia! ( ´ ▽ ` )

19. Perjantai, lauantai, sunnuntai

qpeura

Hei! Olen freelancer taiteilija ja graafisen suunnittelun opiskelija Rovaniemeltä. Taidekujalla myyn esimerkiksi printtejä, charmeja, tarroja, washi teippejä, avainnauhoja sekä mahdollisesti akryyli standeja. Originaalin taiteen lisäksi pöydältäni edustettuna sarjoista ja peleistä löytyy esimerkiksi Genshin Impact, Final Fantasy 14, Kingdom hearts, Jojo's bizarre adventure, ja muuta! Tarjoan myös kiinnostuneille mahdollisesti luonnos tilaustöitä paikan päällä. Tervetuloa tarkastelemaan tarjontaa tai ihan muuten vain moikkaamaan!

20. Lauantai, sunnuntai

endrae

Teen fanitaidetta länsimaalaisista videopeleistä ja tv-sarjoista, mutta mukaan mahtuu myös yleisesti kauhuteemaista, sekä tabletop-centristä originaalitaidetta. Myynnissä on printtejä A5-A3 kokoisina, tarroja, pinssejä, sekä charmeja.

20. Lauantai, sunnuntai

Kiwii

Pöydältäni löytyy suurimmilta osin fanitaidetta videopeleistä, animeista ja länsi-mediasta. Kissoja kanssa pujahtanut mukaan. Näitä saa A5-A3 kokoisina printteinä, tarroina ja charmeina.

21. Sunnuntai

J. K. Pölkki

Animaattori-kuvittaja sekä Suoma-nettisarjakuvan piirtäjä. Siirryin animaatioalalta toiminimiyrittäjäksi vuonna 2022. Taiteessani näkyvät vahvasti erilaiset eläimet ja luonto. Tuotevalikoimastani löydätte korkealaatuisia printtejä, pinssejä, taidekortteja ja erilaisia tarroja.

22. Sunnuntai

Harakanvarpu

Tämä helsinkiläinen piirrustelija tekee pääasiassa taidetta omista anthro-hahmoistaan, sekä fanitaidetta printteinä, kortteina ja tarroina. Valikoimasta löytyy mm. kitsune-naamiosta inspiroituneita tarroja pride-väreissä ja ilman, Hollow Knight-tyylinen Cubone, ja pokemoneista inspiroituneita söpöjä mölliäisiä enemmän ja vähemmän antropomorfisina. Tuotteiden tyyli on enimmäkseen värikästä, somaa ja pastellisävyistä, mutta valikoiman printit ovat tummasävyisempiä, toinen jopa kenties kauhuun vivahtava.

22. Sunnuntai

Nnananut

Moi! Olen Turusta kotoisin oleva taiteilija, joka piirtää sekä traditionaalisin menetelmin että digitaalisesti luontoaiheisia, popsurrealistisia ja cyberpunk-henkisiä töitä. Pöydältäni tulee löytymään erilaisia puisia, näyttäviä koruja, printtejä sekä iso kasa tarroja. Kaikki korut on valmistettu vastuullisesti kasvatetusta puusta 🖤
Nähdään Traconissa!

23. Sunnuntai

jessuskristus

Moi, olen Jesse, digikuvittaja Järvenpään suunnalta! Pöydältäni voit löytää erilaisia tarroja ja printtejä vähän eri sarjoista ja peleistä, esimerkiksi Berserk, Jojo's Bizarre Adventure, Critical Role, Shin Megami Tensei, ja vielä vähän päälle. Tervetuloa!

24. Lauantai, sunnuntai

Broci

Broci on sarjakuvataiteilija ja kuvittaja.
Brocin työt saavat inspiraationsa mytologioista, kauhutarinoista, sarjakuvista ja mangasta,
metalli- ja witch house musiikista, elokuvista ja muodista. Hän viettää mielellään aikaa lukien kauhukirjoja.

25. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Kisuette

Miau! Pöydänpuoliskoni tuo Traconiin imelän söpöjä body horror -kiisuja ja muita ällötyksiä monina erilaisina tuotteina. Hieman löytyy myös fanitaidetta hyvin spesifisti mm. Pokemonista, Splatoonista ja Land of the Lustrousista. Nähkäämme kujalla!

25. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Kristmarian

Hei! Pöydänpuoliskoltani löytää synkeän suloista eläinaiheista taidetta. Töitäni tähdittävät niin kissat kuin demonivuohet, mutta mukaan mahtuu myös hieman fanitaidetta. Tule ihmeessä kurkkaamaan ja morottamaan!

26. Perjantai, lauantai, sunnuntai

SaQeArt

Hei, olen eläintaiteilija Oulusta! Pöydältäni voit löytää eniten koira- ja kissa-aiheisia tuotteita originaalista taiteestani, sekä myös fanitaidetta mm. Pokemonista ja Hopeanuolesta. Pöytäni tarjoaa kerroksellisia paperimuotokuvia useassa eri koossa, magneettisia paperinukkeja, DIY paperimuotokuvasettejä, pinssejä, tarroja, kaulanauhoja, sekä fursuit häntiä ja korvia. Nähdään pitkästä aikaa Traconissa!

27. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Ideaputiikki

Tiedätkö mistä sana ”revontuli” tulee? Tai miksi muinoin peijaisten lopuksi karhun kallo asetettiin korkealle puun oksalle? Tuotteemme ammentavat inspiraatiota suomalaisista myyteistä ja luonnosta. Ennen vanhaan moniin eläimiin liittyi mitä merkillisempiä uskomuksia, esimerkiksi joutsenen sanottiin voivan matkata elävien ja kuolleiden maailmojen välillä ja karhua pidettiin jumalana sekä ihmisten esi-isänä. Kantaessasi korujamme kannat myös mukanasi palaa muinaista pohjoista mystiikkaa. Valikoimaamme kuuluu myös muita vanerisia tuotteita sekä taideprinttejä ja tarroja.

28. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Jenni Välikangas

Olen sarjakuva- ja kuvataiteilija. Käytän perinteisiä tekniikoita, ja päämateriaalini ovat tussit sekä akvarellit. Töissäni seikkailevat eläinhybridimäiset hahmot surreallistisissa maisemissa, ja tähän mennessä ilmestyneissä sarjakuvissani saadaan nauttia maisemallisuudesta sekä seikkailuista, joissa yhdistellään mytologiaa ja itsekkäitä päämääriä nykyaikaisessa ympäristössä.

28. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Reetta Kallio

Olen Tamperelainen freelancer kuvittaja ja sarjakuvataiteilija. Pöydästä minulta löytyy sarjakuvazinejä joiden tarinat pyörivät scifin ja jännityksen ympärillä, sekä printtejä, tarroja ja kangaskasseja.

29. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Nibielis

Hello there! I am Nibi, Italian artist! I mostly focus on fanarts and cute merch! I like using pretty colors and draw people in love :D at the moment I am deep into Genshin, Sk8 and AoT!
Tell me everything about your Stardew Valley crush!

30. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Haruempathy

Hello! I'm Harue, an italian artist and Twitch streamer living in Finland. Mostly drawing fan arts and husbandos of my favorite series (such as Violet Evergarden, Vanitas, Mew Mew, Nier etc). Also nerding hard about Genshin Impact! Feel free to come check my booth and have a chat together! ^^

32. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Canis-Infernalis

Moikka! Olen Ska, Turussa asuva baskimaalainen taiteilija, joka erikoistuu edgy-koiriin ja karmivaan taiteeseen.
Valikoimastani löytyy erilaisia vaatteita, akryylicharmeja, tarroja, pinssejä, printtejä ja muuta kivaa.
Pöytäni tarjoaa pääosin muuta kuin fanitaidetta, mutta voit löytää muutamia fanituotteita esim. Dead by Daylight -pelin kauhuhahmoista!
Tervetuloa moikkaamaan, tutkimaan, sekä tietysti ostelemaan!

33. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Aivomata

Päivää. Taiteilijana teen paljon commission töitä ja harvan tilaisuuden tullen fanarttia hahmoista ja mediasta josta pidän. Taidekujalle tällä kertaa tuon printtejä ja tarroja. Aiheisiin kuuluu mm. Dorohedoro, Arcane, Final Fantasy XIV, Monster hunter.

34. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Arara

Möm! Olen digitaalisen taiteen harrastaja ja keskityn lähinnä söpöjen tyttöjen piirtämiseen fanitaiteen muodossa! Pöydän puoliskoltani löydät esimerkiksi printtejä, tarroja ja muuta pientä kivaa. Fanitaiteen aiheina mm. Fire emblem, Guilty gear, Megaten, Mother, Persona 3, jne. Tervetuloa!

34. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Syyslehti

Terve! Olen Tampereella sijaitseva videopeli graafikko päivisin ja vapaa-ajalla kuvittaja/vapaamuotoinen säheltäjä. Henkilökohtainen taiteeni pyrkii usein kertomaan fantastisista hahmoista ja maailmoista, missä jokainen pyrkii etsimään oman henkilökohtaisen valoa. Oli se sitten valaistumista tai oman itsensä etsimistä.
Taiteeni on yksityiskohtaista ja värikästä, joten tule ihmeessä vilkaisemaan jos löytäisit jotain pientä tai isompaa tuomaan valoa arkeesi.

35. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Hzokki

I am Hzokki from Sweden. I am so excited to be here! At my booth, you will find buttons, stickers, and keychains of anime series/ video games I like. If you are looking for something small and cute then my booth might be worth a visit~

36. Lauantai, sunnuntai

Aleksi Remes

Olen kuvataiteilija ja freelance-kuvittaja, joka työskentelee unenomaisten fantasia-aiheiden parissa. Toteutan teoksiani sekä perinteisesti öljymaalaten että digitaalisesti, usein myös yhdistäen molempia tekniikoita. Pöydältäni voi löytää printtejä originaaliaiheisista maalauksistani sekä muun muassa Final Fantasy- ja Castlevania-pelisarjojen fanitaiteestani.

37. Sunnuntai

Mind of Wind

Hei, olen Tuulia, paremmin tunnettu nimellä Mind of Wind. Olen suomalainen peliartisti Helsingistä, joka pitää mystisistä olennoista ja kirkkaista väreistä.
Pöydältäni löytyy kaikkea kivaa tarroista taidetulosteisiin ja kangaskasseihin. Tule moikkaamaan!

38. Sunnuntai

LateCrafts

Hei, olen Late! Kujapöydältäni löydät erilaisia originaaleja virkattuja amigurumeja ja avaimenperiä. Tarjolla on erilaisia fantasiaolentoja, söpöjä eläimiä ja dinosauruksia, sekä hieman kaikkea Japaniin liittyvää.
Tervetuloa juttelemaan, ihmettelemään, sekä tekemään löytöjä!

39. Sunnuntai

Sefie Art

Digitaalista taidetta rouhealla otteella. Scifistä ja videopeleistä fanitaidetta, aiheina mm. Star Trek, Dragon Age, Metal Gear Solid ja Journey. Taidettani löytyy printteinä, postikortteina, tarroina ja jopa magneetteina. Tule vilkaisemaan!

40. Sunnuntai

from_scr4tch

Hei olen Ville!
Taion pikaliimalla yhteen liimatuilla sormillani roskista ynnämuusta käteen sattuvasta jotain uutta.
Pöydältäni löytyy roskasta luotuja miniatyyrejä, pienoismalleja ja dioraamoja, jotka liikkuvat fantasian ja scifin rajamailla.
Kuivuneesta maalipurkista saattaa muodostua seikkailijat syövä mimic, pullonkorkeista Tatoiinen aavikoilla seikkaileva robotti tai vanhasta kurkkupastilli rasiasta avaruusalus.

40. Sunnuntai

norapiirsi

Heippa! Olen Nora, kuvittaja ja kujailija, joka innostuu milloin mistäkin uudesta. Tästä johtuen pöydältäni voi löytyä charmien, printtien ja tarrojen lisäksi esimerkiksi pieniä figuureja, käsintehtyjä pinssejä tai vaikka miniryijyjä! Tuotoksissani seikkailen söpön ja outouden välimaastossa, mutta viihdyn myös synkempien fantasia-aiheiden parissa. Fanarttia löytyy mm liittyen sarjoihin Natsume's book of friends, Beastars, Toilet bound Hanako-kun ja Arcane.

41. Sunnuntai

Kune

Hei! Tuotteisiimme kuuluu kaunis kaarti kaikenlaista pientä ja miellyttävää, mm. printtejä, charmeja, pinssejä ja tarroja. Lämpimästi tervetuloa!

41. Sunnuntai

Luminsia

Hei! Tuotteisiimme kuuluu kaunis kaarti kaikenlaista pientä ja miellyttävää, mm. printtejä, charmeja, pinssejä ja tarroja. Lämpimästi tervetuloa!

42. Sunnuntai

ella

Myyn printtejä, tarroja, charmeja, magneetteja ja paitoja (rajoitettu määrä). Tarjonnasta suurin osa on omia hahmoja, mutta mukana on myös fanitaidetta omista suosikkianimesarjoista kuten Serial Experiments Lain ja Madoka.

43. Sunnuntai

LH

Piirrän vapaa-ajallani fanitaidetta, myyn traconissa digital art printtejä peleistä ja animesta :)

44. Sunnuntai

Legaldumpling ja Maramoisel

Moro! Nimet on Rin ja Mara, ollaan digitaalisia taiteilijoita ja visualan opiskelijoita pääkaupunkiseudulta! Pöydältämme löytyy kimara värikästä fanartpohjaista settiä. Myyntiin on tulossa esimerkiksi tarroja, monenkokoisia printtejä ja pinssejä suosikkipeleistämme ja -animeistamme inspiroituneena! Dominoivina influensseina mainittakoon esimerkiksi Genshin Impact, jonka hahmot vilistävät taiteessamme tiheästi!

45. Perjantai, lauantai, sunnuntai

Dekoponi

Hei! Olen digitaalinen artisti nimellä Dekoponi. Värimääilmaani kuuluu voimakkaat kontrastit ja syvät sävyt. Tyyliltäni taiteeni on maalauksellista ja pehmeää.
Kujapöydältäni löydät sekä fanarttia että alkuperäistöitä. Tuotteisiini kuuluu kaikkea kivaa aina charmeista emaili pinsseihin sekä postikorteista isoihin kangasjulisteisiin. Tule ihmeessä moikkaamaan ja tutustumaan. Nähdään Traconissa~!
PS: Nimestä huolimatta töissäni ei valitettavasti esiinny poneja.

46. Lauantai, sunnuntai

Philonob

Moikka! Pöydältäni viikonlopun aikana voit löytää sekä originaali arttia että fanarttia niin animesta kuin peleistä, kuten Final Fantasy XIV'istä, Monster Hunterista, Jojosta, Chainsaw Manista ja mahdollisesti jostain muustakin ;3c Perinteisten printtien lisäksi minulla on mukanani myös charmeja, tarroja ja standeeta, joten tule ihmeessä katsomaan löytyisikö jotain kotiin vietävää!

47. Sunnuntai

Cherrypxw

Hei! Olen Tampereella asusteleva digitaalisen taiteen harrastaja, sekä pelialan opiskelija. Teen taidetta monista itselleni rakkaista asioista, kuten videopeleistä sekä pehmoisista corgeista. Pyrin jakamaan töilläni iloa ja hyvää mieltä kaikille.