Ennakkoilmoittautuminen ohjelmiin

Tietyissä Traconin ohjelmanumeroissa on ennakkoilmoittautuminen. Katso alta ohjeet miten voit ennakkoilmoittautua seuraaviin ohjelmiin.

Karnevaalin mysteerit – Pakohuone

Pakokultin järjestämä pakohuone palaa jälleen Traconiin. Pakohuoneessa on tarjolla puolen tunnin pelivuoroja 3-5 hengen ryhmille perjantaina kello 18:00 - 21:30, lauantaina kello 13:00 - 21:30 ja sunnuntaina 11:00 - 13:30. Pakohuoneesen voi ilmoittautau 15.8. asti, ja jos ilmoittautuneita tulee enemmän kuin on vapaita vuoroja, niin vuorot arvotaan ilmoittautuneiden kesken. Peliaikojen varaaminen ei siis ole nopeuskisa.

Ennakkovaraa peliaika pakohuoneeseen Pakohuonesivulla.

 

Lip sync -taisto

Lauantaina kello 11:00 - 12:15

Lip sync -taisto on leikkimielinen ohjelmanumero, jossa asenne ratkaisee! Laulaminen jää taustanauhan huoleksi ja sinä pääset vetämään muikean lavashown hahmona tai omana itsenäsi. Osallistua voi yksin tai kaverin kanssa.
Lip sync -taistossa jokaisella kierroksella kaksi esitystä kamppailee toisiaan vastaan valitsemillaan kappaleilla ja yleisö päättää kierroksen voittajan. Eikä mikään show ole show ilman yleisöä, joten mikäli oma esiintyminen ei inspaa, olet tervetullut myös nauttimaan muiden esityksistä!

Lip sync -taisto palaa tällä kertaa tavallistakin ihmeellisempänä, sillä juontajina toimivat Miraculous Ladybug ja Cat noir! Miksi Ladybug ja Cat noir ovat tulleet sankarikiireidensä keskellä Traconin Lip sync -taistoon? Kuulemma sillä saattaa olla jotain tekemistä Hawkmothin kanssa...

Ilmoittaudu kilpailemaan Lip sync -taistoon ilmoittautumislomakkeella.

 

Cosplay Catwalk 

Lauantaina kello 13:00 - 13:30

Onko sinulla, parillasi tai ryhmälläsi upeat cosplayasut joita haluatte päästä esittelemään yleisön edessä mutta kisaaminen ei tunnu siihen oikealta vaihtoehdolta? Cosplay catwalkissa pääset nousemaan Traconin Live! lavalle ilman kisaamisen tuomaa stressiä. 

Cosplay Catwalkiin on matalan tason muotinäytös johon voit osallistua itsetehdyllä tai ostamalla puvulla juontajan selostamana. Lavaosuuteen ei sisälly esitystä mutta voit suunnitella hahmouskollisen kävelyn ja poseerauksen.

Ennakkoilmoittautuminen cosplayinfopisteellä muumimuseon edessä la 3.9. klo 10-12. Catwalkille otetaan ensimmäiset 20 ilmoittautunutta yksilöä tai ryhmää.

 

Cosplaydeitti

Sunnuntaina kello 13:00 - 14:00

Cosplaydeitin ennakkoilmoittautuminen on ollut jo avoinna, ja kaikki ennakkoilmoittautumispaikat ovat jo menneet. Itse deitin aikana valitaan vielä yhden kierroksen osallistujat yleisön joukosta, joten kannattaa siis olla paikalla.