Lipunvaihto Traconissa

Traconin lipunvaihtopiste sijaitsee Sorsapuiston laidassa. Lipunvaihtopiste on avoinna seuraavasti

  • Perjantai 2.9. klo 12.00 - 21.00
  • Lauantai 3.9. klo 9.00 - 21.00
  • Sunnuntai 4.9. klo 9.00 - 16.00

K18-iltabileiden PDF-lipun voi vaihtaa rannekkeeksi joko lipunvaihtopisteellä tai vaihtoehtoisesti Pakkahuoneella lauantaina 3.9. klo 20.00-23.00. Suosittelemme vaihtamaan lipun rannekkeeksi jo ennakkoon, jotta bilepaikan sisäänkäynti ruuhkautuisi mahdollisimman vähän.

Nyt on myös hyvä aika varmistaa, että lippu on tallella sähköpostissa! Kannustamme ottamaan lipusta kopion puhelimeen tai muulle laitteelle, tai vaihtoehtoisesti tulostamaan lipun. Näin lipunvaihto tapahtumassa menee sujuvasti. Jos ostamasi lippu onkin kateissa, ota yhteys lipunmyyntiimme sähköpostitse osoitteeseen liput ät tracon.fi ja selvitämme asian!

Tracon kierrättää, liput ovat vuodelta 2020 käyttämättä jääneitä.