Tracon 2022 on täällä!

Vuoden 2022 Traconiin on enää muutama päivä. Tässä blogipostauksessa on kerättynä pieni infopaketti, jotta coniviikonloppu sujuu mahdollisimman mukavasti ja sujuvasti!

Saapuminen

Tampere-talo sijaitsee aivan Tampereen keskustan tuntumassa, vain 500 metrin päässä rautatie- ja linja-autoasemilta. 

Lähimmäksi Tampere-taloa pääset TKL:n bussilinjalla numero 2, joka liikennöi Särkänniemestä Rauhaniemeen kulkien Keskustorin ja Linja-autoaseman kautta. Tampere-talolle pääset myös ratikalla. Tampere-taloa lähimpänä olevat ratikkapysäkit ovat Tulli ja Sammonaukio. 

Tampereen julkisen liikenteen aikataulut voit katsoa TKL:n reitti- ja aikatauluhausta.
Ethän jätä skuutteja pääovien eteen. 

Tampere-talon saattoliikennealue on tällä hetkellä suljettu, joten suosittelemme saattoliikenteeseen Sorsapuiston varrella olevaa Yliopistonkatua. Huomioittehan liikennesäännöt!
 

Pysäköinti

Läheistöllä sijaitsevissa P-Tullintorissa, P-Tampere-talossa ja P-Hämpissä on vapaita maksullisia parkkipaikkoja.

Lähin pysäköintihalli P Tampere-talo sijaitsee n. 150 metrin päässä Tampere-talolta, sisäänkäynti Åkerlundinkadulla. P Tullintorille sisäänkäynnit Åkerlundinkadulla ja Pinninkadulla. Pysäköintihallit ovat maksullisia. 

Tampere-talon lisäpaikoitusalue on Kalevantien toisella puolen sijaitseva Sairaalankadun pysäköintialue, jossa on noin 300 pysäköintipaikkaa. Alueella pysäköinti on maksullista maanantaista lauantaihin klo 8–20 välillä. Pysäköintialue on noin 100 metrin päässä Tampere-talolta. Tampere-talon piha-alueen pysäköintialue on tarkoitettu ainoastaan henkilökunnalle ja järjestäjille.

Lipunvaihto

Lipunvaihtopiste sijaitsee Sorsapuistossa ja on auki seuraavasti:

  • Perjantai 2.9. klo 12.00 - 21.00
  • Lauantai 3.9. klo 9.00 - 21.00
  • Sunnuntai 4.9. klo 9.00 - 16.00

Isotavaranarikka

Isotavaranarikka sijaitsee Sorsapuistossa. Isotavaranarikkaan voi jättää tavaroita jo ennen lipunvaihtoa, kunhan näyttää pääsylipun esimerkiksi Kompassista narikan työntekijälle. Isotavaranarikka on auki seuraavasti: 

  • perjantaina 12.00 - 23.00
  • lauantaina 9.00 - 23.00
  • sunnuntaina 9.00 - 19.00

Sorsapuiston kartta, jossa on sekä lipunvaihtopisteen sekä isotavaranarikan sijainnit, on nähtävissä puistosivulla.

Majoitus

Tracon järjestää kävijöilleen edullista lattiamajoitusta lähialueen koululla. Majoituskouluna toimii Tampereen Kansainvälisen koulun (FISTA) tilat. Lattiamajoituspaikat ostetaan ennakkoon lipunmyynnin yhteydessä.

Omalle paikallesi voit jättää päivän ajaksi siististi tavaroita, mutta muistathan, että koulut ovat päivän ajan kiinni. Ota siis mukaan conipaikalle kaikki, mitä päivän aikana tarvitset!

Majoituskoulu on auki seuraavasti:

  • pe–la 18.00 – 11.00
  • la–su 19.00 – 11.00

Conibussi

Aamuisin ja iltaisin kulkevalla Conibussilla pääsee kätevästi Tampere-talolta majoituskouluille ja takaisin. Conibussi kuuluu Traconin kävijöille ja vapaaehtoisille, ja sen käyttö on maksutonta. 

Conibussi ajaa pe-iltana, la-aamuna, la-iltana ja su-aamuna majoituspaikkojen aukioloaikojen puitteissa. Tampere-talon päässä bussi lähtee pääovien edustalta.

Conibussin tarkemmat aikataulut sekä reitti ovat katsottavissa conibussin omalta sivulta.