Kiitos hakemuksista Traconin coniteaan!

Kiitämme kaikkia Traconin vastaavaksi hakeneita! Kaikki tähän mennessä tulleet hakemukset on nyt käsitelty.
Jos haluat vielä tulla mukaan, tutustu alla oleviin avonaisiin tehtäviin ja lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen pj[at]tracon.fi 31.12.2022 mennessä.

Hakijoilta edellytetään täysi-ikäisyyttä, tiimityöskentelytaitoja sekä intoa ja rakkautta Traconin aihepiirejä kohtaan. Relevantti kokemus haetusta tehtävästä on plussaa, mutta ei pakollista. Kokemuksen puutteen takia ei kannata jättää hakematta, sillä opastamme kaikki uudet coniitit tehtäviinsä, eikä yksin tarvitse tehdä töitä.

Coniteatyöskentely on vapaaehtoistoimintaa, eikä siitä makseta palkkaa edes pääjärjestäjälle. Sen sijaan muita etuja löytyy. Tavallisten työvoimaetujen lisäksi Tracon maksaa ulkopaikkakuntalaisille coniiteille matkat ja majoituksen (tai majoituskorvauksen) coniin, järjestää saunailtoja sekä kesällä virkistyspäivän, unohtamatta kaatajaisten mystistä coniteafaksia. Saat myös coniteatyöskentelyn sivussa uusia huippukavereita sekä oikeaa työkokemusta.

Stream

Stream-tuottaja vastaa yhdessä taltioinnin kanssa ohjelmasalien taltioinnista ja pääsalin livestreamauksesta. Tehtävään sisältyy teknistä ja visuaalista suunnittelua, ajolistojen tekoa ohjelmakartan pohjalta, vuorolistojen tekoa yhdessä työvoimavastaavan kanssa, koordinointia ison salin teknisen tuottajan kanssa sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. 

Tuottaja myös valvoo YouTubeen lähetettävän äänimateriaalin Teosto-sopivuudesta pääsalissa sekä ohjelmasaleissa, sekä opastaa tarvittaessa ohjelmavastaavan kanssa ohjelmanpitäjiä niistä. Tapahtumapäivänä valvot että tekniikka on saapunut paikalle, lähetyksessä on oikeat lähteet livenä, tarvittavat komponentit toimii ja vänkärit tietävät mitä tekevät ja missä. Tehtävään toivotaan henkilöä jolla on aiempaa kokemusta streamaustekniikasta taikka videotuotannoista, esim. TV-alan opiskelija.

Tilavastaavan kisälli

Tilavastaavan opissa avustat tilavastaavaa Tampere-talon kanssa toimimisessa, hoidat tilauksia ja conin aikana juoksevia asioita. Plussaa jos asut Tampereella.

Ison sali kisälli

Tässä pestissä yksikään Ison Salin ohjelma ei jää näkemättä! Avustat Tampere-talon Ison salin vastaavaa aikataulutuksessa ja juoksevissa asioissa. Plussaa jos sinulla on jo osaamista valo- tai äänitekniikasta, mutta aiempi kokemus ei ole pakollista.

Talouskisälli

Jotta coni olisi myös seuraavana vuonna, pitää taloutta suunnitella etukäteen, seurata vuoden mittaan ja vielä tapahtumaan jälkeen laskea paljonko lopputulos oli. Pestissä on hyvä jos osaa laskea enemmän kuin mihin sormet (ja varpaat) riittää, mutta differentiaaliyhtälöitä ei tarvita.

Ohjelmataltiointikisälli

Youtubesta voi katsoa paljon aiempien vuosien ohjelmia, jos conin aikana sattui missaamaan juuri sen hyvän ohjelman tai muuten haluaa fiilistellä conitunnelmaa. Jotta videot saadaan kansan nähtäville, pitää jonkun kasata nauhoitussetit, painaa nappia ja seurata millaista jälkeä siitä tulee. Neljään saliin ei sentään tarvitse revetä yhtä aikaa, sitä varten on vapaaehtoisia, mutta jonkun pitää ohjeistaa ja katsoa heidän perään.

Voit hakea avoimella hakemuksella coniteaan tai kisälliksi. Ilmoitathan sähköpostissa alueet, joista olisit kiinnostunut.

Jos jäi kysyttävää yllä olevista tehtävistä tai coniteatyöskentelystä noin yleensä, tavoitat Traconin pääjärjestäjät osoitteesta pj[at]tracon.fi.