Nordic Cosplay Championship 2023 -karsintakilpailun säännöt

Kilpailuun on ennakkoilmoittautuminen. Haku aukeaa 1.6.2022 ja sulkeutuu 12.6.2022. Kilpailijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Traconin karsintakilpailussa käytetään vuoden 2022 finaalin sääntöjä, jotka löytyvät Nordic Cosplay Championshipin virallisilta sivuilta. Sääntöjä käytetään soveltuvin osin, eli muutamin muutoksin ja tarkennuksin, jotka on listattu tässä.

Muutokset ja tarkennukset:

 • Tracon ei maksa karsintaan osallistuvien matka- tai majoituskuluja yms. Tracon kuitenkin tarjoaa kisaajille ilmaisen sisäänpääsyn tapahtumaan.
     
 • Kisaajien on oltava 18 vuotta viimeistään kesäkuun lopussa 2023.
     
 • Tuomaristossa istuu suomalaisia aiempien vuosien NCC-finalisteja.
     
 • Tuomarointiaika on lyhyempi kuin 15 minuuttia.
     
 • Lopullisessa tuomaroinnissa tuomaristo saa keskustella vapaammin ja tietää toistensa antamat pisteet. Sijoitukset perustuvat suoraan pisteiden yhteenlaskettuun summaan.
     
 • Esityksen pituus voi olla 0-3 minuuttia.
     
 • Veden ja tulen käyttäminen on kielletty. Terälehtien yms. silpun levittämisestä ja muusta sotkemisesta lavalla tulee ilmoittaa selkeästi tekniikkalomakkeessa, jotta lavahenkilökunta osaa varautua siihen. Tracon varaa mahdollisuuden myös pyytää muutoksia esitykseen, jos esityksen toteuttaminen on mahdotonta turvallisesti ja annetussa ajassa.
     
 • Traconissa ei ole mahdollista käyttää mikrofoneja. Videomateriaalia on mahdollista käyttää, mutta se tulee valmistaa itse ja sen tulee noudattaa tekniikkavaatimuksia.

Luethan kuitenkin huolellisesti myös NCC:n viralliset säännöt yllä linkitetyltä verkkosivustolta, jotta tiedät kisasta mahdollisimman paljon!

Lisätietoa voi kysyä arvokisavastaavalta osoitteesta adreena [ät] tracon.fi.

 

Aikataulu

Kilpailun ilmoittautuminen alkaa: 1.6.2022

Kilpailun ilmoittautuminen päättyy: 12.6.2022

Osallistujille ilmoitetaan finaalipaikasta 19.6.2022 mennessä. 

Voittajat julkistetaan Traconissa 3. syyskuuta 2022.

 

Näin haet:

Kilpailuun voit hakea alla olevan linkin takaa löytyvällä lomakkeella.
Lomake on avoinna 1.6.2022 klo 18.00 - 12.6 klo 23.59.

NCC kilpailu on täynnä! Emme vastaanota enää hakemuksia. 

Vastaanotamme hakemuksia 12.6 klo 23.59 asti lomakkeella. Hakemuksen lähetyksestä saat vielä vahvistusviestin. Mikäli vahvistusviestiä ei kuulu kolmen päivän sisällä, otathan yhteyttä joko osoitteeseen cosplay@tracon.fi tai suoraan arvokisavastaavaan adreena@tracon.fi. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista viimeistään 19.6 mennessä.

Ongelmatilanteissa tai kysymyksiä ilmetessä voit ottaa yhteyttä osoitteesta cosplay@tracon.fi tai adreena@tracon.fi

 

Muut osallistumisrajoitukset

1. Coniittitasolla oleva henkilö isosali-tiimissä ei saa osallistua mihinkään Ison salin kilpailuun.

2. Stage manager ei saa osallistua mihinkään Ison salin kilpailuun.

 

Henkilötietojen käsittely

Osallistujien henkilötietoja käsitellään ainoastaan cosplayvastaavan sekä Traconin Ison salin tuotantotiimin toimesta. Kilpailussa ilmoitetaan kisaajien nimet tai nimimerkit heidän oman valintansa mukaan, sekä hahmon ja sarjan tiedot. Karsintakilpailun voittajan tiedot välitetään Närcon Eventbyrå AB -yritykselle Närcon-tapahtuman ja Nordic Cosplay Championship -kilpailun järjestelyjä varten.

Tietojen käsittely tapahtuu Tracon ry:n tietosuojaperiaatteiden mukaisesti. https://ry.tracon.fi/tietosuoja/rekisteriselosteet